Všetky recepty > Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb
Všetky recepty > Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb
Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Treska obsahujúca málo ortuti je výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín a bielkovín.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Jemné jogurtovo-kôprové cestíčko dodá skvelú chuť každej rybke, ktorú v ňom obalíte a vypražíte. Mňam!
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Chutné rybacie filety obalené v korenenom strúhanom parmezáne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Chutný recept na marinovaného lososa pre trpezlivých.
Kuchtil
MichalČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Recept na pikantnú a chutnú prípravu morských rýb. Ako prílohu môžeme podať polentu - kukuričnú kašu.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept bol pripravovaný s použitím minimálneho množstva oleja.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Rybacie nugetky zo sumčeka afrického. Mäso z tejto ryby je veľmi chutné, pevné a hlavne takmer bez kostí. A práve, ak vám prekáža veľa kostí vo vianočnom kaprovi pokojne ho vymeňte za túto rybu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Zdravá a chutná delikatesa z ďalekého východu pripravená v našej kuchyni chutí rovnako dobre ako v sushi-bare.
Kuchtil
MiooČas prípravy
—Náročnosť
vysoká
Klasický recept na prípravu vyprážaných podkovičiek z kapra.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené stredomorské jedlo na chorvátsky spôsob.
Kuchtil
MichalČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
ActiFry recept na grilovaného lososa v cesnakovo limetkovej marináde s grilovanými cherry paradajkami.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.
Kuchtil
MichalČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka