svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

 
Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Rybie filé v zelenine

Zdravá ryba v zdravej zelenine.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

ActiFry grilovaný losos so zeleninou

ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept bol pripravovaný s použitím minimálneho množstva oleja.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé pod syrovou plnkou

Chutná ľahká večera.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Domáce sushi

Zdravá a chutná delikatesa z ďalekého východu pripravená v našej kuchyni chutí rovnako dobre ako v sushi-bare.

Kuchtil

Mioo

Čas prípravy

Náročnosť

vysoká

Vyprážaný kapor

Klasický recept na prípravu vyprážaných podkovičiek z kapra.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Tilapia v parmezáne

Chutné rybacie filety obalené v korenenom strúhanom parmezáne.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Pečené rybie filé v trojobale

Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Žraločí steak marinovaný

Marinovaný žraločí steak na cesnaku a cibuli, ale aj vypražený v trojobale je vhodný na netradičnú štedrovečernú večeru.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Provensálsky lososový steak

Voňavý šťavnatý losos v provensálskej marináde.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Pečený pstruh

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

ActiFry Lososové fašírky s pečenými zemiakmi

Recept na výborné zemiakovo lososové fašírky s minimom použitia oleja a pikantným dipom.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Pečená Tilapia nílska

Výborný recept na prípravu filetu z tilapie nílskej na osviežujúco kyselkavej maslovej omáčke.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Pangasius na bambusových výhonkoch

Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Losos v bylinkovo- horčicovom obale

Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Pstruh s tymiánom

Recept na rýchlu prípravu pečeného pstruha s tymianom.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť