svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

 
Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Chrumkavé podkovičky z kapra

Ako si rýchlo a jednoducho pripraviť jemné mäsko z kapra na chrumkavo.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

stredná

Rybie filé v zelenine

Zdravá ryba v zdravej zelenine.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Tilapia v parmezáne

Chutné rybacie filety obalené v korenenom strúhanom parmezáne.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Treska na taliansky spôsob

Treska obsahujúca málo ortuti je výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín a bielkovín.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Losos na Teriyaki

Návod na rýchlu a šetrnú prípravu výborného a zdravého pokrmu.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

Rybacie guľôčky s medvedím cesnakom

Mimoriadne chutné rybie fašírky so zdravým medvedím cesnakom. Podávame so zemiakovou kašou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

ActiFry grilovaný losos so zeleninou

ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept bol pripravovaný s použitím minimálneho množstva oleja.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Treska v snehovom cestíčku

Vyprážaná ryba v chutnom nadýchanom cestíčku.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Pečená Tilapia nílska

Výborný recept na prípravu filetu z tilapie nílskej na osviežujúco kyselkavej maslovej omáčke.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Kalamáre na grile

Obľúbené stredomorské jedlo na chorvátsky spôsob.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

Losos s hlivovou omáčkou a špenátom

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

ActiFry pečená pražma

Recept na prípravu filetu z pražmy zlatej.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Steak z lososa

Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

Aljašská treska s karí omáčkou

Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Losos v zemiakovom cestíčku

Filet z lososa zapečený v jemnom cestíčku zo zemiakov.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 10 min.

Náročnosť

stredná

Pstruh na šampiňónoch

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Kapor v alobale

Jemné rybie mäsko so smotanou a paprikou.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť