svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

 
ActiFry grilovaný losos so zeleninou

ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept bol pripravovaný s použitím minimálneho množstva oleja.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé v zelenine

Zdravá ryba v zdravej zelenine.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Platesa na zelenine

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pre trpezlivých.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku

Jemné jogurtovo-kôprové cestíčko dodá skvelú chuť každej rybke, ktorú v ňom obalíte a vypražíte. Mňam!

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Žraločí steak v pivnom cestíčku

Žraločie mäso má nevýraznú chuť, avšak jeho príprava v tomto nadýchanom a jemne pikantnom cestíčku, ho zmení na lahôdku. Pritom mimoriadne oceníte, že žralok je chrupavkovitá ryba a nemá takmer žiadne kosti. Podávame so zemiakovými prílohami.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Losos s hlivovou omáčkou a špenátom

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

ActiFry marinovaný losos

ActiFry recept na grilovaného lososa v cesnakovo limetkovej marináde s grilovanými cherry paradajkami.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

1 h. 15 min.

Náročnosť

nízka

Losos v zemiakovom cestíčku

Filet z lososa zapečený v jemnom cestíčku zo zemiakov.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 10 min.

Náročnosť

stredná

Pangasius v lístkovom ceste s brusnicami

Veľmi chutná, netradične upravená ryba.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

stredná

Vyprážaný kapor

Klasický recept na prípravu vyprážaných podkovičiek z kapra.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Pstruh na šampiňónoch

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Lososový steak so syrom

Podávame so zemiakovým šalátom alebo s inou zemiakovou, prípadne zeleninovou prílohou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Jemné lososové špízy

Rýchle rybacie špízy ideálne na letnú grilovačku

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Pečená Tilapia nílska

Výborný recept na prípravu filetu z tilapie nílskej na osviežujúco kyselkavej maslovej omáčke.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Platesa s bylinkovým maslom

Pikantné maslo dodá platese chuťový pôvab.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť