svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

 
Pečené rybie filé v trojobale

Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku

Jemné jogurtovo-kôprové cestíčko dodá skvelú chuť každej rybke, ktorú v ňom obalíte a vypražíte. Mňam!

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Rybacie guľôčky s medvedím cesnakom

Mimoriadne chutné rybie fašírky so zdravým medvedím cesnakom. Podávame so zemiakovou kašou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Rybie filé pod syrovou plnkou

Chutná ľahká večera.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé v zelenine

Zdravá ryba v zdravej zelenine.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Chrumkavé podkovičky z kapra

Ako si rýchlo a jednoducho pripraviť jemné mäsko z kapra na chrumkavo.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

stredná

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Treska s holandskou omáčkou

Ľahké osviežujúce jedlo podávané s čerstvým špenátom na cesnaku.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Pečená Tilapia nílska

Výborný recept na prípravu filetu z tilapie nílskej na osviežujúco kyselkavej maslovej omáčke.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Žraločí steak marinovaný

Marinovaný žraločí steak na cesnaku a cibuli, ale aj vypražený v trojobale je vhodný na netradičnú štedrovečernú večeru.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Pečený pstruh

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Kapor v alobale

Jemné rybie mäsko so smotanou a paprikou.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Žraločí steak v pivnom cestíčku

Žraločie mäso má nevýraznú chuť, avšak jeho príprava v tomto nadýchanom a jemne pikantnom cestíčku, ho zmení na lahôdku. Pritom mimoriadne oceníte, že žralok je chrupavkovitá ryba a nemá takmer žiadne kosti. Podávame so zemiakovými prílohami.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Platesa na zelenine

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

ActiFry marinovaný losos

ActiFry recept na grilovaného lososa v cesnakovo limetkovej marináde s grilovanými cherry paradajkami.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

1 h. 15 min.

Náročnosť

nízka

Losos na Teriyaki

Návod na rýchlu a šetrnú prípravu výborného a zdravého pokrmu.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

Tilapia v parmezáne

Chutné rybacie filety obalené v korenenom strúhanom parmezáne.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Pstruh na šampiňónoch

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť