svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

 

Rybacie fašírky

Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
nízka

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
nízka

Rybie filé v zelenine

Rybie filé v zelenine

Zdravá ryba v zdravej zelenine.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Pečené rybie filé v trojobale

Pečené rybie filé v trojobale

Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Treska na taliansky spôsob

Treska na taliansky spôsob

Treska obsahujúca málo ortuti je výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín a bielkovín.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Kapor na víne

Kapor na víne

Kuchtil
Norika
Čas prípravy
1 h. 20 min.
Náročnosť
nízka

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku

Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku

Jemné jogurtovo-kôprové cestíčko dodá skvelú chuť každej rybke, ktorú v ňom obalíte a vypražíte. Mňam!

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
stredná

Tilapia v parmezáne

Tilapia v parmezáne

Chutné rybacie filety obalené v korenenom strúhanom parmezáne.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
stredná

Losos v bylinkovo- horčicovom obale

Losos v bylinkovo- horčicovom obale

Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
25 min.
Náročnosť
nízka

Marinovaný losos

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pre trpezlivých.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
Náročnosť
nízka

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
25 min.
Náročnosť
nízka

Morský čert s hráškovým pyré

Morský čert s hráškovým pyré

Recept na pikantnú a chutnú prípravu morských rýb. Ako prílohu môžeme podať polentu - kukuričnú kašu.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

ActiFry grilovaný losos so zeleninou

ActiFry grilovaný losos so zeleninou

ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept bol pripravovaný s použitím minimálneho množstva oleja.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
50 min.
Náročnosť
nízka

Vyprážané rybacie kúsky zo sumčeka

Vyprážané rybacie kúsky zo sumčeka

Rybacie nugetky zo sumčeka afrického. Mäso z tejto ryby je veľmi chutné, pevné a hlavne takmer bez kostí. A práve, ak vám prekáža veľa kostí vo vianočnom kaprovi pokojne ho vymeňte za túto rybu.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
stredná

Kapor v alobale

Kapor v alobale

Jemné rybie mäsko so smotanou a paprikou.

Kuchtil
Norika
Čas prípravy
Náročnosť
nízka

Filet z aljašskej tresky na pare

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Domáce sushi

Domáce sushi

Zdravá a chutná delikatesa z ďalekého východu pripravená v našej kuchyni chutí rovnako dobre ako v sushi-bare.

Kuchtil
Mioo
Čas prípravy
Náročnosť
vysoká

Vyprážaný kapor

Vyprážaný kapor

Klasický recept na prípravu vyprážaných podkovičiek z kapra.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
20 min.
Náročnosť
nízka

Rybie filé pod syrovou plnkou

Rybie filé pod syrovou plnkou

Chutná ľahká večera.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
stredná

Kalamáre na grile

Kalamáre na grile

Obľúbené stredomorské jedlo na chorvátsky spôsob.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
15 min.
Náročnosť
nízka

ActiFry marinovaný losos

ActiFry marinovaný losos

ActiFry recept na grilovaného lososa v cesnakovo limetkovej marináde s grilovanými cherry paradajkami.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
1 h. 15 min.
Náročnosť
nízka

Zubáč na provensálsky spôsob

Zubáč na provensálsky spôsob

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
50 min.
Náročnosť
nízka

Aljašská treska s karí omáčkou

Aljašská treska s karí omáčkou

Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
25 min.
Náročnosť
nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť