svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

 

Pangasius na bambusových výhonkoch

Pangasius na bambusových výhonkoch

Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.Zobraziť viac

Morský čert s hráškovým pyré

Morský čert s hráškovým pyré

Recept na pikantnú a chutnú prípravu morských rýb. Ako prílohu môžeme podať polentu - kukuričnú kašu.Zobraziť viac

Morský čert so zeleným pestom

Morský čert so zeleným pestom

Recept na prípravu morského čerta s pestom a brokolicou v parnom hrnci. Na prípravu uvedeného receptu môžeme použiť aj iný druh morskej ryby.Zobraziť viac

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.Zobraziť viac

Pangasius zapečený s hermelínom

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.Zobraziť viac

Filet z aljašskej tresky na pare

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnciZobraziť viac

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.Zobraziť viac

Aljašská treska s karí omáčkou

Aljašská treska s karí omáčkou

Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.Zobraziť viac

Žraločí steak marinovaný

Žraločí steak marinovaný

Marinovaný žraločí steak na cesnaku a cibuli, ale aj vypražený v trojobale je vhodný na netradičnú štedrovečernú večeru.Zobraziť viac

Platesa s bylinkovým maslom

Platesa s bylinkovým maslom

Pikantné maslo dodá platese chuťový pôvab.Zobraziť viac

Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami

Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami

Jednoducho pripravená ryba so zázvorovo pomarančovou príchuťou.Zobraziť viac

Zapekané gnocchi s lososom

Zapekané gnocchi s lososom

Zemiakové "halušky" zapečené s kúskami lososa a bešamelom.Zobraziť viac

Losos v zemiakovom cestíčku

Losos v zemiakovom cestíčku

Filet z lososa zapečený v jemnom cestíčku zo zemiakov.Zobraziť viac

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.Zobraziť viac

Rybacie fašírky

Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.Zobraziť viac

Treska s holandskou omáčkou

Treska s holandskou omáčkou

Ľahké osviežujúce jedlo podávané s čerstvým špenátom na cesnaku.Zobraziť viac

 

 
 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť