Všetky recepty > Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb
Všetky recepty > Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb
Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.
Kuchtil
MichalČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Treska obsahujúca málo ortuti je výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín a bielkovín.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Ako si rýchlo a jednoducho pripraviť jemné mäsko z kapra na chrumkavo.
Kuchtil
NorikaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Chutné rybacie filety obalené v korenenom strúhanom parmezáne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Chutný recept na marinovaného lososa pre trpezlivých.
Kuchtil
MichalČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Filet z lososa zapečený v jemnom cestíčku zo zemiakov.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
stredná
Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Návod na rýchlu a šetrnú prípravu výborného a zdravého pokrmu.
Kuchtil
MichalČas prípravy
10 min.Náročnosť
nízka
Ľahké osviežujúce jedlo podávané s čerstvým špenátom na cesnaku.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Jednoduché obľúbené jedlo, známe hlavne dovolenkárom a obyvateľom pobrežných oblastí stredomoria. Suroviny sa ale dajú zohnať v lepšie zásobených obchodoch po celom svete.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.
Kuchtil
MichalČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Zemiakové "halušky" zapečené s kúskami lososa a bešamelom.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Drobné, chrumkavé kúsky rýb. Podávame so zemiakovou kašou a osmaženou cibuľkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka