Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Tilapia v parmezáne
Dada 30 min. stredná
Rybacie fašírky
Michal 45 min. nízka
Rybie filé pod syrovou plnkou
Dada 40 min. stredná
Pečené rybie filé v trojobale
Dada 30 min. nízka
Rybie filé v zelenine
Dada 60 min. stredná
Rybie filé v cesnakovom cestíčku
Sépie na grile
Michal 40 min. nízka
Pečená Tilapia nílska
Michal 30 min. stredná
Losos s hlivovou omáčkou a špenátom
Zuzka 30 min. nízka
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízka
Treska na taliansky spôsob
Aljašská treska s karí omáčkou
Michal 25 min. nízka
Žraločí steak marinovaný
Dada — stredná
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku
Losos v bylinkovo- horčicovom obale
Zuzka 25 min. nízka
Zapekané gnocchi s lososom
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Dada 60 min. nízka
Morský čert so zeleným pestom
Rybacie guľôčky s medvedím cesnakom
Dada 45 min. stredná
Losos na Teriyaki
Michal 10 min. nízka
Pstruh s tymiánom
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
ZÁKUSKY
Krémové rezy s mascarpone
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Pečené zeleninové guľôčky
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté so zelerom a šampiňónmi
Teľacia polievka
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies