svetvomne.sk

Rybie filé pod syrovou plnkou

    

Chutná ľahká večera.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

 

Kategórie:   

 

 
 
korenie čierne mleté½čajovej lyžičky
maslo50gramov
mlieko polotučné 1,5%50mililitrov
petržlenová vňať25gramov
rožok biely120gramov
rybie filé - 100% mäsa400gramov
soľ-
soľ½čajovej lyžičky
syr Ementál100gramov
syr cottage cheese150gramov
vajce slepačie3kusy

1. 

rybie filé - 100% mäsa 400 gramov  soľ  maslo 50 gramov

Filé necháme rozmraziť, osolíme a poukladáme do pekáča na ktorého dno sme vložili nakrájané maslo.

2. 

rožok biely 120 gramov  mlieko polotučné 1,5% 50 mililitrov  vajce slepačie 3 kusy  syr cottage cheese 150 gramov  petržlenová vňať 25 gramov  soľ ½ čajovej lyžičky  korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky

Rožky nakrájame a zalejeme mliekom. Pridáme vajcia, čerstvý syr, nasekanú petržlenovú vňať, soľ a korenie. Premiešame a necháme 10 minút postáť.

3. 

syr Ementál 100 gramov

Do plnky pridáme nahrubo nastrúhaný tvrdý syr a dobre premiešame.

4. 

Plnku navrstvíme do tvaru kopčekov na filé.

5. 

Pekáč uzatvoríme a v rozohriatej rúre pri 200°C pečieme 35-40 minút.

6. 

Podľa kopčekov rozkrájame na porcie. Podávame s čerstvou zeleninou, prípadne s varenými zemiakmi.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť