svetvomne.sk

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
Cesnak2strúčiky
Mlieko polotučné 1,5%75mililitrov
Múka hladká100gramov
Olej repkový
Petržlenová vňať1polievková lyžica
Rybie filé400gramov
Soľ
Soľ½čajovej lyžičky
Vajce slepačie2kusy

1. 

rybie filé 400 g  soľ

Mrazené filé necháme roztopiť, osušíme a osolíme.

2. 

vajce slepačie 2 ks  mlieko polotučné 1,5% 75 ml  múka hladká 100 g  soľ ½ ČL  cesnak 2 strúčiky  petržlenová vňať 1 PL

Z vajec, mlieka, múky, soli, očisteného a prelisovaného cesnaku a nasekanej petržlenovej vňate vymiešame cestíčko.

3. 

olej repkový

V panvici rozohrejeme olej, filé namočíme do cestíčka a vložíme do oleja.

4. 

Vysmažíme z každej strany asi 6-8 minút na miernom ohni.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť