svetvomne.sk

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

    

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
cesnak2strúčiky
mlieko polotučné 1,5%75mililitrov
múka hladká100gramov
olej repkový-
petržlenová vňať1polievková lyžica
rybie filé - 100% mäsa400gramov
soľ-
soľ½čajovej lyžičky
vajce slepačie2kusy

1. 

rybie filé - 100% mäsa 400 gramov  soľ

Mrazené filé necháme roztopiť, osušíme a osolíme.

2. 

vajce slepačie 2 kusy  mlieko polotučné 1,5% 75 mililitrov  múka hladká 100 gramov  soľ ½ čajovej lyžičky  cesnak 2 strúčiky  petržlenová vňať 1 polievková lyžica

Z vajec, mlieka, múky, soli, očisteného a prelisovaného cesnaku a nasekanej petržlenovej vňate vymiešame cestíčko.

3. 

olej repkový

V panvici rozohrejeme olej, filé namočíme do cestíčka a vložíme do oleja.

4. 

Vysmažíme z každej strany asi 6-8 minút na miernom ohni.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť