Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.
recept,fotorecept,rybie filé - 100% mäsa,cesnak,Hlavné jedlá z rýb
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak | 2 11 | strúčiky kcal | |
mlieko polotučné 1,5% | 75 36 | mililitrov kcal | |
múka hladká | 100 347 | gramov kcal | |
olej repkový | 0 ?? | kcal | |
petržlenová vňať | 1 7 | polievková lyžica kcal | |
rybie filé - 100% mäsa | 400 340 | gramov kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
soľ | ½ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
vajce slepačie | 2 176 | kusy kcal |
Recept

2.
vajce slepačie 2 kusy • mlieko polotučné 1,5% 75 mililitrov • múka hladká 100 gramov • soľ ½ čajovej lyžičky • cesnak 2 strúčiky • petržlenová vňať 1 polievková lyžica
Z vajec, mlieka, múky, soli, očisteného a prelisovaného cesnaku a nasekanej petržlenovej vňate vymiešame cestíčko.


4.
Vysmažíme z každej strany asi 6-8 minút na miernom ohni.

Dobrú chuť!