svetvomne.sk

Vyprážaný kapor

     

Klasický recept na prípravu vyprážaných podkovičiek z kapra.

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

 

 
 

1. 

kapor - podkovičky

Podkovičky kapra umyjeme a osušíme. Počet podkovičiek závisí od počtu a apetítu konzumentov:)

2. 

Z podkovičiek stiahneme kožu.

3. 

múka hladká  vajce slepačie  soľ  strúhanka

Porcie kapra primerane osolíme a obalíme v klasickom trojobale: múka, rozšľahané vajce so soľou, strúhanka. Množstvo ingrediencií na obaľovanie závisí od počtu podkovičiek kapra, ktoré ideme obaľovať.

4. 

olej repkový

Vypražíme ponorené v horúcom oleji pri teplote 150°C 8 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť