RECEPTY

Vyprážaný kapor

Vyprážaný kapor

Klasický recept na prípravu vyprážaných podkovičiek z kapra.

recept,fotorecept,kapor - podkovičky,Hlavné jedlá z rýb,Vianočné recepty,Bezlaktózové

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

kapor - podkovičky4kusy
múka hladká-
olej repkový-
soľ-
strúhanka-
vajce slepačie-

 

Recept

1. 

kapor - podkovičky 4 kusy

Podkovičky kapra umyjeme a osušíme. Počet podkovičiek závisí od počtu a apetítu konzumentov:)

2. 

Z podkovičiek stiahneme kožu.

3. 

múka hladká  vajce slepačie  soľ  strúhanka

Porcie kapra primerane osolíme a obalíme v klasickom trojobale: múka, rozšľahané vajce so soľou, strúhanka. Množstvo ingrediencií na obaľovanie závisí od počtu podkovičiek kapra, ktoré ideme obaľovať.

4. 

olej repkový

Vypražíme ponorené v horúcom oleji pri teplote 150°C 8 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies