svetvomne.sk

Pečený pstruh

     

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
Bazalka2čajové lyžičky
Citrónová šťaval
Korenie čierne mletég
Olej olivový1polievková lyžica
Oregano2čajové lyžičky
Paradajky150gramov
Petržlenová vňaťg
Pstruh2kusy
Soľg
Whisky2čajové lyžičky

1. 

paradajky 150 g  petržlenová vňať  oregano 2 ČL  bazalka 2 ČL

Rajčiny umyjeme, rozpolíme a pokrájame na menšie mesiačiky. Rôzne čerstvé a sušené bylinky zmiešame s rajčinami.

2. 

pstruh 2 ks  citrónová šťava  soľ  korenie čierne mleté

Rúru predhrejeme na 200°C. Rybu umyjeme, osušíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, posolíme a okoreníme. Pstruha naplníme rajčinovou zmesou.

3. 

olej olivový 1 PL  whisky 2 ČL

Pstruha uzatvoríme špáradlom. Alobal potrieme olivovým olejom, položíme rybu a pokvapkáme ju whisky.

4. 

Ryby zabalíme do obalu, vložíme do pekáča, zakryjeme a pečieme 20 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť