svetvomne.sk

Pečený pstruh

    

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
bazalka2čajové lyžičky
citrónová šťava-
korenie čierne mleté-
olej olivový1polievková lyžica
oregano2čajové lyžičky
paradajky150gramov
petržlenová vňať-
pstruh2kusy
soľ-
whisky2čajové lyžičky

1. 

paradajky 150 gramov  petržlenová vňať  oregano 2 čajové lyžičky  bazalka 2 čajové lyžičky

Rajčiny umyjeme, rozpolíme a pokrájame na menšie mesiačiky. Rôzne čerstvé a sušené bylinky zmiešame s rajčinami.

2. 

pstruh 2 kusy  citrónová šťava  soľ  korenie čierne mleté

Rúru predhrejeme na 200°C. Rybu umyjeme, osušíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, posolíme a okoreníme. Pstruha naplníme rajčinovou zmesou.

3. 

olej olivový 1 polievková lyžica  whisky 2 čajové lyžičky

Pstruha uzatvoríme špáradlom. Alobal potrieme olivovým olejom, položíme rybu a pokvapkáme ju whisky.

4. 

Ryby zabalíme do obalu, vložíme do pekáča, zakryjeme a pečieme 20 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť