svetvomne.sk

Pstruh na šampiňónoch

    

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:   

 

 
 
citrónová šťava1polievková lyžica
maslo1polievková lyžica
múka hladká30gramov
olej olivový70mililitrov
pstruh2kusy
šampiňóny200gramov

1. Príprava pstruhov

pstruh 2 kusy

Pstruhy umyjeme pod tečúcou vodou. Odstránime žiabre, vnútri aj na povrchu posolíme a okoreníme.

Príprava pstruhov

2. Obalíme a opečieme

múka hladká 30 gramov  olej olivový 70 mililitrov

Obalíme v hladkej múke a opečieme na oleji z oboch strán.

Obalíme a opečieme

3. Šampiňóny nakrájame

šampiňóny 200 gramov

Šampiňóny nakrájame na plátky.

Šampiňóny nakrájame

4. Dusíme

citrónová šťava 1 polievková lyžica  maslo 1 polievková lyžica

Do panvice pridáme maslo, plátky šampiňónov a pokvapkáme citrónovou šťavou. Spolu pomaly dusíme 8 minút. Podávame s varenými zemiakmi.

Dusíme

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť