Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami
Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.
recept,fotorecept,pstruh,šampiňóny,mrkva,Hlavné jedlá z rýb,Parný hrniec,Bezlepkové,Bezlaktózové
Hlavné jedlá z rýb
Recept
1.
pstruh 2 kusy • cibuľa 300 gramov • cesnak • soľ
Pstruhom umyjeme, vyčistíme a vypcháme zvnútra nadrobno nakrájanou cibuľou a cesnakom, osolíme. Spodnú parnú nádobu parného hrnca vyložíme nakrájanou cibuľou, vložíme do nej pripravených pstruhov.
2.
šampiňóny 150 gramov • mrkva 200 gramov
Šampiňóny umyjeme, očistíme a nakrájame na plátky. Mrkvu očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Do vrchnej parnej nádoby dáme šampiňóny s mrkvou. Paríme 25 minút.
Dobrú chuť!