svetvomne.sk

Čínska kuchyňa

 

Karfiol v mandžuskej omáčke

Karfiol v mandžuskej omáčke

Recept na výnikajúce indicko-čínske jedlo z karfiolu, v jemne pikantnej omáčke (Gobi manchurian). Chutí veľmi aj deťom. Ak varíte len pre dospelákov, neváhajte zaradiť medzi koreniny viac pikantnej pasty, alebo štipľavé papričky.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
vysoká

Kuracie po čínsky

Kuracie po čínsky

Kuracie prsia jemne pikantnej chuti, pripravené so zeleninovou zmesou na čínsky spôsob.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Ázijské kuracie prsia

Ázijské kuracie prsia

Podávame s varenými zemiakmi, alebo ryžou, podľa chuti aj s čerstvým zeleninovým šalátom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Jarná čínska polievka

Jarná čínska polievka

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Bravčový wok s tofu

Bravčový wok s tofu

Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
nízka

Marinované kuracie mäso s ázijskou zeleninou

Marinované kuracie mäso s ázijskou zeleninou

Chutné kuracie v jemnej smotanovej omáčke s ázijskou zeleninovou zmesou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
stredná

Mrkvová ostro-kyslá polievka

Mrkvová ostro-kyslá polievka

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Tofu praženica s reďkovkou

Tofu praženica s reďkovkou

Recept na chutnú, šťavnatú a nutrične bohatú vegánsku praženicu - smaženicu (bez vajec).

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
20 min.
Náročnosť
nízka

Cestoviny s omáčkou z čiernej fazule

Cestoviny s omáčkou z čiernej fazule

Vynikajúce a výživné jedlo, ktoré je v Ázii tiež známe pod názvom "Jajangmyeon", alebo "Zazang". Štandardne sa robí s bravčovým mäsom. My sme tentokrát použili hovädzie, ale dobré je aj s kuracím či s tofu.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
stredná

 
 

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť