Kuracie prsia jemne pikantnej chuti, pripravené so zeleninovou zmesou na čínsky spôsob.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Podávame s varenými zemiakmi, alebo ryžou, podľa chuti aj s čerstvým zeleninovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Recept na výnikajúce indicko-čínske jedlo z karfiolu, v jemne pikantnej omáčke (Gobi manchurian). Chutí veľmi aj deťom. Ak varíte len pre dospelákov, neváhajte zaradiť medzi koreniny viac pikantnej pasty, alebo štipľavé papričky.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Recept na chutnú, šťavnatú a nutrične bohatú vegánsku praženicu - smaženicu (bez vajec).
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Chutné kuracie v jemnej smotanovej omáčke s ázijskou zeleninovou zmesou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Vynikajúce a výživné jedlo, ktoré je v Ázii tiež známe pod názvom "Jajangmyeon", alebo "Zazang". Štandardne sa robí s bravčovým mäsom. My sme tentokrát použili hovädzie, ale dobré je aj s kuracím či s tofu.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná