svetvomne.sk

Francúzska kuchyňa

 

Vanilkové Soufflé

Vanilkové Soufflé

Návod na prípravu jednoduchého francúzskeho dezertu, ktorého základ tvorí hustá biela omáčka a sneh z vaječných bielkov.Zobraziť viac

Gratinované zemiaky

Gratinované zemiaky

Vynikajúce zapečené tenké plátky zo zemiakov so smotanou a syrom. Ideálne keď potrebujete doplniť kalórie :)Zobraziť viac

Čokoládovo-slivkové suflé

Čokoládovo-slivkové suflé

Ľahký a lahodný zákusok, ideálny na záver romantickej večere.Zobraziť viac

Cibuľová polievka

Cibuľová polievka

Francúzska špecialita, tradične zapekaná s vynikajúcim švajčiarskym syrom Gruyère. Ako alternatívu odporúčam vyskúšať syr Cantal.Zobraziť viac

Domáci francúzsky cibuľový koláč

Domáci francúzsky cibuľový koláč

Lahodný francúzsky cibuľový koláč.Zobraziť viac

Kačacie prsia s brusnicovou omáčkou

Kačacie prsia s brusnicovou omáčkou

Rýchly recept na šťavnaté kačacie mäsko s výbornou sladko-kyslou omáčkou.Zobraziť viac

Holandská omáčka

Holandská omáčka

Tradičná omáčka francúzskej kuchyne z masla a šľahaných vaječných žĺtkov.Zobraziť viac

Zákusok Tisíclist

Zákusok Tisíclist

Recept na jeden z najkrémovejších zákuskov, ktorý sa skladá z vrstiev lístkového cesta a lahodného vanilkového krému. Názov je preklad z francúzskeho Mille-feuille (mil-foij), čo znamená tisíc listov.Zobraziť viac

 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť