svetvomne.sk

Japonská kuchyňa

 

Awase Dashi Nový recept

Awase Dashi

Recept na prípravu veľmi univerzálneho vývaru z morskej riasy Kombu a vločiek z údeného tuniaka Katsuobushi. Využiť sa dá napríklad na prípravu miso polievky.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Kurací ramen

Vynikajúca japonská polievka.

Kuchtil

Mioo

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Domáce sushi

Zdravá a chutná delikatesa z ďalekého východu pripravená v našej kuchyni chutí rovnako dobre ako v sushi-bare.

Kuchtil

Mioo

Čas prípravy

Náročnosť

vysoká

Losos na Teriyaki

Návod na rýchlu a šetrnú prípravu výborného a zdravého pokrmu.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

Gomashio - sezamová soľ

Recept na dochucovadlo pochádzajúce z japonskej tradičnej kuchyne. Používa sa na ochutenie ryže, strukovín, alebo ryby.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

Kombu Dashi

Recept na vegetariánske Dashi - vývar z rias Kombu. V japonskej kuchyni sa používa ako základná zložka pre viacero jedál.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

4 h.

Náročnosť

nízka

Iriko Dashi

Recept na prípravu vývaru zo sušených ančovičiek Iriko.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť