Restované huby Shimeji Bunapi
Recept na prípravu chutných húb shimeji z východnej ázie. Sú restované na mrkve a cibuľke a dochutené rybacou omáčkou.
recept,fotorecept,huby shimeji Bunapi biele,Bezmäsité hlavné jedlá,Japonská kuchyňa,Vegánske recepty,Vegetariánske recepty,Bezlaktózové,Bezlepkové
Bezmäsité hlavné jedlá
Japonská kuchyňa
Kategórie
Bezmäsité hlavné jedlá Japonská kuchyňa Vegánske recepty Vegetariánske recepty Bezlaktózové Bezlepkové Ázijská kuchyňa
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak | 2 | strúčiky | |
cibuľa | 40 | gramov | |
huby shimeji Bunapi biele | 150 | gramov | |
kapusta čínska | 60 | gramov | |
korenie čierne mleté | ¼ | čajovej lyžičky | |
mrkva | 40 | gramov | |
olej na vyprážanie | 2 | polievkové lyžice | |
rybacia omáčka | 2 | polievkové lyžice |
Recept
2.
olej na vyprážanie 2 polievkové lyžice
Hlboká panvica Wok ø 28 cm
Mrkvu mierne orestujeme na oleji.
4.
huby shimeji Bunapi biele 150 gramov • korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky
Keď cibuľa zosklovatie, pridáme huby a okoreníme.
5.
Spolu restujeme dozlatova.
6.
rybacia omáčka 2 polievkové lyžice • kapusta čínska 60 gramov
Pridáme trochu nasekanej kapusty a dochutíme rybacou omáčkou.
7.
Premiešame a odstavíme z ohrevu.
8. TIP na servírovanie
Podávame samostatne, alebo zmiešané s rezancami, ryžou, quinoou, kuskusom a pod. Posypeme čerstvým koriandrom.
Dobrú chuť!