Restované huby Shimeji Bunapi
Recept na prípravu chutných húb shimeji z východnej ázie. Sú restované na mrkve a cibuľke a dochutené rybacou omáčkou.
recept,fotorecept,huby shimeji Bunapi biele,Bezmäsité hlavné jedlá,Japonská kuchyňa,Vegánske recepty,Vegetariánske recepty,Bezlaktózové,Bezlepkové
Bezmäsité hlavné jedlá
Japonská kuchyňa
Kategórie
Bezmäsité hlavné jedlá › Japonská kuchyňa › Vegánske recepty › Vegetariánske recepty › Bezlaktózové › Bezlepkové › Ázijská kuchyňa ›
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak | 2 | strúčiky | |
cibuľa | 40 | gramov | |
huby shimeji Bunapi biele | 150 | gramov | |
kapusta čínska | 60 | gramov | |
korenie čierne mleté | ¼ | čajovej lyžičky | |
mrkva | 40 | gramov | |
olej na vyprážanie | 2 | polievkové lyžice | |
rybacia omáčka | 2 | polievkové lyžice |
Recept
2.
olej na vyprážanie 2 polievkové lyžice
Hlboká panvica Wok ø 28 cm
Mrkvu mierne orestujeme na oleji.
4.
huby shimeji Bunapi biele 150 gramov • korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky
Keď cibuľa zosklovatie, pridáme huby a okoreníme.
5.
Spolu restujeme dozlatova.
6.
rybacia omáčka 2 polievkové lyžice • kapusta čínska 60 gramov
Pridáme trochu nasekanej kapusty a dochutíme rybacou omáčkou.
7.
Premiešame a odstavíme z ohrevu.
8. TIP na servírovanie
Podávame samostatne, alebo zmiešané s rezancami, ryžou, quinoou, kuskusom a pod. Posypeme čerstvým koriandrom.
Dobrú chuť!