Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Špaldové langoše
Fazuľovo zemiakové placky s bazalkou
KURACIE MÄSO
Indické maslové kura
Cviklové kofty
Zeleninové kalerábovo-cuketové placky
Zemiakové langoše
Tofu v trojobale
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Chalupárske langoše
Syrovo - cuketové placky
Restované huby Shimeji Bunapi
Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
CESTOVINY
Halušky
Kurací perkelt
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné vínové venčeky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť