Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Špaldové langoše
Fazuľovo zemiakové placky s bazalkou
KURACIE MÄSO
Indické maslové kura
Cviklové kofty
Zeleninové kalerábovo-cuketové placky
Zemiakové langoše
Tofu v trojobale
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Chalupárske langoše
Syrovo - cuketové placky
Restované huby Shimeji Bunapi
Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku
Lečo s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť