svetvomne.sk

Bravčové mäso

Tradičné a moderné recepty na prípravu bravčového mäsa, ktoré vám zaručene zachutia. Aj keď bravčovinka obsahuje pomerne veľa tuku...no nedajte si pečenú krkovičku, dusenú kapustu a knedľu 🙂

 
Pečené bravčové mäso na cibuli s mrkvou

Jemné, pečené bravčové stehno špikované údenou slaninou. Odporúčame podávať s dusenými zemiakmi a s kyslou uhorkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Zapekané bravčové karé v zemiakovej placke

Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom alebo so zemiakovým pyré.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 15 min.

Náročnosť

stredná

Klasické bravčové rezne

Najklasickejšia rezňová klasika.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Rybie filé na cibuli

Diétnejšie pripravená ryba na stôl vianočný i na bežnú konzumáciu počas celého roku.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Bravčové medailónky v zeleninovej omáčke

Bravčovina v jemnej omáčke z mrkvy, brokolice a karfiolu. Podávame s haluškami alebo knedľou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Guláš s fazuľou

Chutný hustý gulášik. Podávame s chlebom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 15 min.

Náročnosť

stredná

Bravčové koleno pečené

Pochúťka plná kolagénu.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Zapekané miešané zemiaky

Sýty zemiakový obed navarený na dva dni :) Podávame so zeleninovými šalátami, alebo s tatárskou omáčkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Koložvárska kapusta

Skvelý tradičný pokrm.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Bravčovinky

Chutné malé bravčovinky podávame so zemiakovými prílohami alebo čerstvými zeleninovými šalátmi.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Pikantné bravčové koleno na pive

Báječné a mimoriadne chutné pečené koleno. Podávame s chlebom, kyslou uhorkou, feferónkami, horčicou alebo chrenom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Pečené údené bravčové koleno

Obľúbená pochúťka. Podávame s feferónkami, horčicou alebo chrenom. Kolienko je vhodné konzumovať s chlebom a zapíjať dobrým chladeným pivom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Zemiakové knedličky s točenou

Uvarte si československú klasiku z polotovarov a objavte chuť časov dávno minulých :)

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou

Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 10 min.

Náročnosť

nízka

Zemiaky zapečené s údeným mäsom a kyslou kapustou

Niečo na zužitkovanie údeného po sviatkoch.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové rezne na bielom víne

Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Gyros na panvici a tzatziki

Chutný pokrm na spôsob gréckej kuchyne. Podávame teplé s tzatziki.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové mäso na sladko

Unikátne spojenie sladko-kyslej chuti jabĺk so sladko-horkou chuťou sušených sliviek, jemne slano-korenené.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

Zemský tysaj

Párky na cibuli so zeleninou a zemiakmi.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Bravčový wok s tofu

Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť