svetvomne.sk

Bravčové mäso

 

Škótske vajcia Nový recept

Škótske vajcia

Skvelo chutnajúce guľaté fašírky plnené celým vajíčkom uvareným na tvrdo. Vraj nechýbajú na žiadnom pikniku na britských ostrovoch. Zaručene si ich obľúbite aj vy, dobré sú s chlebom, zemiakmi i s prívarkom. Odporúča sa vysmážať ich v oleji, ale dajú sa upiecť aj v rúre čím sa stanú trochu menej kalorické.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Fašírky

Malé chutné vyprážané fašírky z mletého mäsa.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Párkový tysaj

Jednoduchý recept na prípravu večere pre povedzme začínajúcich kuchárov ;)

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Marinované bravčové mäso na rukole

Na slížiky nakrájané bravčové mäso nasiaknuté aromatickou marinádou s rukolou určite zachutí každému.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Slané mäsovo-kapustové buchty

Buchty sú najchutnejšie čerstvé, preto ich treba rýchlo zjesť :) Čo iste nebude taký veľký problém :)

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Bravčové medailónky v zeleninovej omáčke

Bravčovina v jemnej omáčke z mrkvy, brokolice a karfiolu. Podávame s haluškami alebo knedľou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Tekvicové fašírky s mäsom

Chutné zeleninovo-mäsové fašírky.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Plnené kapustné listy

Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

vysoká

Bravčové na rasci

Chutné, ľahké a jemné mäso v diétnej úprave.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Domáca bravčová masť a oškvarky

Klasická bravčová masť je nenahraditeľná ingrediencia mnohých pokrmov. Jej domáca príprava - vytápanie slaniny na škvarenie - je jednoduchý postup ktorého výsledkom sú čisté, kvalitné produkty - bravčová masť a oškvarky.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

stredná

Bravčová pečeň na cibuli

Vynikajúca lahôdka z klasickej kuchyne ktorá v záplave moderných receptov a rôznych "proti" vypadla z jedálníčkov.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové koleno s paprikovými zemiakmi

Obľúbená pochúťka pre všetkých milovníkov pečených bravčových kolien :)

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h. 40 min.

Náročnosť

stredná

Bravčovina s horčicovou omáčkou

Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Čevabčiči

Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Actifry labužnícke bravčové fašírky

Actifry recept na lahodné bravčové fašírky s údeným syrom a kolieskami paradajky. Vhodnou prílohou sú zemiaky na akýkoľvek spôsob.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Pečené bravčové stehno

Jednoduchý recept na prípravu chutného pečeného mäsa s cesnakovým nádychom. Vhodnou prílohou sú zemiaky, alebo knedľa a dusená kapusta.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

nízka

Špargľa v pivnom cestíčku so šunkou

Jednoduchý recept na prípravu chutného obeda zo špargle. Podávame so zemiakmi.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Pečené marinované rebierka

Labužnícka marináda a kvalitné mäsko je základom pre túto lahôdku pivárov a grilmajstrov.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Pečené kapustové závitky

Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Moravský vrabec

Česká klasika, bravčové stehno s kyslou kapustou a knedľou.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť