svetvomne.sk

Jarné čevabčiči s medvedím cesnakom

Obľúbené bravčovinky s jarným nádychom. Podávame s jarnou cibuľkou a klasicky s varenými zemiakmi a horčicou.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 35 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
Bravčové mleté mäso350gramov
Cesnak medvedí30gramov
Cibuľka jarná20gramov
Korenie čierne mleté¼čajovej lyžičky
Múka hladká50gramov
Múka hladká
Olej repkový
Soľ½čajovej lyžičky
Vajce slepačie1kus

1. 

bravčové mleté mäso 350 g  vajce slepačie 1 ks  soľ ½ ČL  korenie čierne mleté ¼ ČL

Mleté mäso zmiešame s vajíčkom, soľou a korením.

2. 

cibuľka jarná 20 g  cesnak medvedí 30 g

Cibuľku očistíme, umyjeme. Umyjeme listy medvedieho cesnaku. Obe suroviny nasekáme...

3. 

múka hladká 50 g

...a spolu s múkou primiešame k mäsu.

4. 

múka hladká

Vytvoríme valčeky a obalíme v múke.

5. 

olej repkový

Pražíme v horúcom oleji pod pokrievkou 8 minút, odokryjeme, obrátime a 6-8 minút dopražíme z druhej strany.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť