Jarné čevabčiči s medvedím cesnakom
Obľúbené bravčovinky s jarným nádychom. Podávame s jarnou cibuľkou a klasicky s varenými zemiakmi a horčicou.
recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,cesnak medvedí,Bravčové mäso,,Bezlaktózové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové mleté mäso | 350 | gramov | |
cesnak medvedí | 30 | gramov | |
cibuľka jarná | 20 | gramov | |
korenie čierne mleté | ¼ | čajovej lyžičky | |
múka hladká | 50 | gramov | |
múka hladká | - | ||
olej repkový | - | ||
soľ | ½ | čajovej lyžičky | |
vajce slepačie | 1 | kus |
Recept
1.
bravčové mleté mäso 350 gramov • vajce slepačie 1 kus • soľ ½ čajovej lyžičky • korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky
Mleté mäso zmiešame s vajíčkom, soľou a korením.
2.
cibuľka jarná 20 gramov • cesnak medvedí 30 gramov
Cibuľku očistíme, umyjeme. Umyjeme listy medvedieho cesnaku. Obe suroviny nasekáme...
5.
Pražíme v horúcom oleji pod pokrievkou 8 minút, odokryjeme, obrátime a 6-8 minút dopražíme z druhej strany.
Dobrú chuť!