svetvomne.sk

Jarné čevabčiči s medvedím cesnakom

    

Obľúbené bravčovinky s jarným nádychom. Podávame s jarnou cibuľkou a klasicky s varenými zemiakmi a horčicou.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
bravčové mleté mäso350gramov
cesnak medvedí30gramov
cibuľka jarná20gramov
korenie čierne mleté¼čajovej lyžičky
múka hladká50gramov
múka hladká-
olej repkový-
soľ½čajovej lyžičky
vajce slepačie1kus

1. 

bravčové mleté mäso 350 gramov  vajce slepačie 1 kus  soľ ½ čajovej lyžičky  korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky

Mleté mäso zmiešame s vajíčkom, soľou a korením.

2. 

cibuľka jarná 20 gramov  cesnak medvedí 30 gramov

Cibuľku očistíme, umyjeme. Umyjeme listy medvedieho cesnaku. Obe suroviny nasekáme...

3. 

múka hladká 50 gramov

...a spolu s múkou primiešame k mäsu.

4. 

múka hladká

Vytvoríme valčeky a obalíme v múke.

5. 

olej repkový

Pražíme v horúcom oleji pod pokrievkou 8 minút, odokryjeme, obrátime a 6-8 minút dopražíme z druhej strany.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť