svetvomne.sk

Čevabčiči

Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
Cibuľa200gramov
Mäso mleté½kilogramu
Soľ2čajové lyžičky
Strúhanka4polievkové lyžice
Vajce slepačie2kusy

1. 

cibuľa 200 g  mäso mleté ½ kg  vajce slepačie 2 ks  strúhanka 4 PL  soľ 2 ČL

Jednu väčšiu cibuľu nakrájame na drobné kúsky, zmiešame s mletým mäsom, vajcami, strúhankou a soľou.

2. 

Zo zmesi vytvarujeme šulčeky, ktoré obalíme v hladkej múke. Vložíme ich do panvice s olejom a smažíme 10 minút zakryté. Po 10 minútach jednotlivé kúsky obrátime a odokryté smažíme ešte 10 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť