svetvomne.sk

Čevabčiči

    

Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
bravčové mleté mäso½kilogramu
cibuľa200gramov
soľ2čajové lyžičky
strúhanka4polievkové lyžice
vajce slepačie2kusy

1. 

cibuľa 200 gramov  bravčové mleté mäso ½ kilogramu  vajce slepačie 2 kusy  strúhanka 4 polievkové lyžice  soľ 2 čajové lyžičky

Jednu väčšiu cibuľu nakrájame na drobné kúsky, zmiešame s mletým mäsom, vajcami, strúhankou a soľou.

2. 

Zo zmesi vytvarujeme šulčeky, ktoré obalíme v hladkej múke. Vložíme ich do panvice s olejom a smažíme 10 minút zakryté. Po 10 minútach jednotlivé kúsky obrátime a odokryté smažíme ešte 10 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť