Pečená bravčová roláda

Pečená roláda z mletého bravčového mäsa, vo vnútri jemná a na povrchu chrumkavá, plnená varenými vajíčkami.
recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,vajce slepačie,vajce slepačie,cesnak,Bravčové mäso
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové mleté mäso | 500 1300 | gramov kcal | |
cesnak | 4 22 | strúčiky kcal | |
cibuľa | 1 ?? | kus kcal | |
korenie čierne mleté | 1 17 | čajová lyžička kcal | |
mlieko polotučné 1,5% | 0 ?? | kcal | |
olej slnečnicový | 0 ?? | kcal | |
oregano | 0 ?? | kcal | |
paprika červená mletá | 1 16 | čajová lyžička kcal | |
rožok biely | 2 ?? | kusy kcal | |
soľ | 2 0 | čajové lyžičky kcal | |
soľ zeleninová | 1 0 | čajová lyžička kcal | |
vajce slepačie | 4 352 | kusy kcal |
Recept
1.
bravčové mleté mäso 500 gramov • vajce slepačie 1 kus • cesnak 4 strúčiky • soľ 2 čajové lyžičky • korenie čierne mleté 1 čajová lyžička • soľ zeleninová 1 čajová lyžička • paprika červená mletá 1 čajová lyžička
Všetky ingrediencie dáme do misky a poriadne premiešame.

2.
rožok biely 2 kusy • mlieko polotučné 1,5%
V mlieku rozmočíme dva biele rožky. Poriadne ich vyžmýkame a pridáme k mäsu.


4.
vajce slepačie 3 kusy
Polovicu zmesi dáme vymastený pekáč a na ňu poukladáme polovice uvarených vajíčok.

5.
Prikryjeme druhou polovicou zmesi a upravíme do tvaru rolády.

6.
Povrch rolády jemne potrieme olejom. Podlejeme vodou a dáme piecť pri teplote 200°C na 50-60 minút.


Dobrú chuť!