Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Škótske vajcia
Zapekané plnené bedle
Jemná plnená fašírka
Jarné čevabčiči s medvedím cesnakom
Plnená bravčová roláda
Bravčové plnené bochníčky
Plnené kapustné listy
Pečené kapustové závitky
Zapekané zemiaky s mäsom a zeleninou
Bravčovinky
Fašírka s vajcom
Karbonátky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Lečo s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť