svetvomne.sk

Teľacie mäso

 
Teľací guláš

Jemný gulášik z teľacieho móčingu mierne sladkej chuti. Základ je mäsko aj zeleninku opiecť a potom spolu variť do mäkka. Tradične sa mäso krája na stejky a pečie aj s kosťou.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Ossobuco - dusené teľacie lýtko

Talianska špecialita z Milána - teľacie lýtko so špikovou kosťou dusené so zeleninou a vývarom.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Vyprážané teľacie rezne

Viedenské rezne patria medzi najchutnejšie rezne kuchárskeho umenia. Klasický viedenský rezeň má váhu 250g, je vyklepaný natenko, obalený v trojobale a vypražený na masle. Ponúkame naše, aj keď menšie, rezníky. Chutia rovnako dobre, ako rakúske :)

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Teľacie pečené rezne

Jemné rezne pripravené v obrátenom trojobale, zľahka predsmažené a dusením dopečené v rúre. Podávame podľa chuti: so zemiakovým šalátom, varenými zemiakmi, ryžou, či len s ľahkým zeleninovým šalátom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

stredná

Teľacie kocky na bielom víne

Šťavnaté mäso so zeleninou. Podávame so zemiakovou kašou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Teľací guláš so zemiakmi

Tento výborný a hustý guláš všetkým zaručene zachutí.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 40 min.

Náročnosť

stredná

Teľacia pečeň na cibuľke

Mnohé názory na konzumáciu pečene sa opierajú o fakt, že v pečeni sa čistia toxíny. Je však tiež nesporné, že pečeň obsahuje množstvo prospešných živín. Pri kúpe vnútorností je preto dobré poznať ich pôvod. A nakoniec: Komu chutí pripraví si, komu nie...

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

stredná

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť