Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Katov švih - Kaťák
Michal 45 min. nízka
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízka
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková s knedľou
Dada — stredná
Sviečková na smotane
Michal 3 h. 30 min. stredná
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízka
SLADKÉ JEDLÁ
Moravské koláče
KOLÁČE
Veľkonočné judáše
Zuzka 1 h. 30 min. nízka
HUBOVÉ POLIEVKY
Kulajda
Michal 45 min. stredná
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Hubovo-slaninkové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízka
Karlovarská knedľa
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Lečo s vajcom
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť