Málokto odolá kombinácii smaženého bravčového mäsa, cibule, cesnaku, papriky, nakladanej uhorky a kečupu. Aby bol katov švih naozaj ostrý, treba mu sekeru nabrúsiť pikantnou paprikou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Česká klasika, bravčové stehno s kyslou kapustou a knedľou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Skutočne výborná klasika, sviečková, ako nám ju varil otec už pred päťdesiatimi rokmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Klasická dobrota českej kuchyne je náročnejšia na čas pri varení, avšak trpezlivosť pri jej príprave stojí za tento gurmánsky zážitok.
Kuchtil
MichalČas prípravy
3 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Výborný, jemne pikantný, plnený utopenci - klasika českej studenej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Judáše sú veľmi obľúbené veľkonočné pečivo, ktoré je známe už po niekoľko storočí.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Chutná a hutná knedľa s typickou mriežkovanou štruktúrou. Vylepšená hubovo-slaninková verzia.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka
Chutná prílohová knedľa z toastového chleba.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Chutné sladké koláče plníme rozmanitými plnkami - tvarohovou, makovou, orechovou, alebo jednoducho len lekvárom. Ich príprava a pečenie vyžaduje viac času nakoľko sa ich na plech naraz veľa nezmestí. Ich konzumácia je však časovo nenáročná.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Chutná a hutná knedľa s typickou mriežkovanou štruktúrou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka