svetvomne.sk

Hovädzie mäso

 
Hovädzia sekaná s mrkvou

Skvelá, nemastná hovädzia fašírka plnená mrkvou. Podávame so zemiakovou prílohou, alebo s obľúbeným prívarkom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 50 min.

Náročnosť

stredná

Bravčovo-hovädzia sekaná s vajcom

Veľká, miešaná plnená fašírka.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 40 min.

Náročnosť

stredná

Dusené hovädzie na hubách

Recept na staré dobré klasické jedlo z hovädzieho mäsa. Podávame s ryžou, zemiakmi, môžeme aj s knedľou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 40 min.

Náročnosť

stredná

Chilli con carne

"Čili kon karne" je obľúbené mexické a španielske jedlo. Jeho príprava je pomerne jednoduchá, keďže sa varí v jednom hrnci, ale tú hodinku varenia vám zaberie celú. Odmenou za čas strávený varením vám budú "vylízané" taniere vašich najbližších.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

vysoká

Hovädzie stehno na červenom víne

Rustikálny recept na hovädzie mäso na červenom víne s koreňovou zeleninou, hubami a tymiánom.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom

Tekvicový prívarok s duseným hovädzím je veľmi obľúbený. Pripravili sme pre vás tento klasický recept z chutnej mladej tekvice, ktorú sme strúhali aj s jej jadierkami a z nových ľahko olúpaných zemiakov, aby sme v zemiakoch zachovali čo najviac vitamínov.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Hovädzie ragú

Mäkučké a šťavnaté hovädzie vo fantastickej vínovej omáčke so zeleninou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 50 min.

Náročnosť

vysoká

Hovädzí guláš so zemiakmi

Klasický hustý guláš, ktorý najlepšie chutí s čerstvým chlebom. Nezabudnite ho zapiť, dobrým chladeným pivkom!

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Sviečková s knedľou

Skutočne výborná klasika, sviečková, ako nám ju varil otec už pred päťdesiatimi rokmi.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Maďarský guláš

Skvelý recept na originál maďarský guláš. Guláš sa skladá výhradne z mäsa, cibule, papriky a paradajok. Je veľmi chutný a aj keď sa ničím nezahusťuje je dostatočne hustý. Tradične sa podáva z haluškami, nič vám však nebráni dať si k nemu knedľu.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h. 20 min.

Náročnosť

stredná

Hovädzie kocky v smotanovej omáčke s mrkvou

Mäkkučké hovädzie mäso v lahodnej omáčke, podávané s parenou knedľou. To musíte vyskúšať!

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Stejková omáčka so zeleným korením

Klasika s typickou chuťou zeleného korenia na smotane.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

Dusené hovädzie na obľúbený prívarok

Obľúbené dusené hovädzie mäso, ktoré skvelo chutí na každom prívarku či omáčke.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Guláš s pivom

Hustý guláš z hovädzieho a bravčového mäsa s chuťou piva.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Španielsky vtáčik v rúre

Obľúbená klasická pochúťka z hovädzieho mäsa, jednoducho pečená v rúre. Podávame, ako inak, klasicky s ryžou.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

Segedínsky guláš s hovädzím mäsom

Obľúbený segedínsky guláš, tentokrát s hovädzím mäsom a množstvom smotany. Podávame s knedľou, alebo chlebom. Komu ako chutí :)... rozhodne si pochutíte všetci! Odporúčame pri príprave použiť kvasenú kapustu s vínom, segedínsky je s ňou skvelý!

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Hovädzie stehno na koreňovej zelenine

Recept na chutný gulášik z hovädzieho mäsa s koreňovou zeleninou a kápiou. Vhodnou prílohou by mohla byť knedľa alebo halušky.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

2 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

Stejky z hovädzej roštenky

Jednoduchý overený postup na prípravu chutného stejku. Panvicu môžete s radosťou nahradiť záhradným grilom.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

Hovädzie predné so zelerom

Chutné mäsko s jemnou zelerovou omáčkou. Podávame so zemiakovou kašou.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

3 h.

Náročnosť

vysoká

Stejková omáčka z dijonskou horčicou

Klasika s kyslo-korenistou chuťou dijonskej horčice na smotane.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

5 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť