Dusené hovädzie na obľúbený prívarok
Obľúbené dusené hovädzie mäso, ktoré skvelo chutí na každom prívarku či omáčke.
recept,fotorecept,hovädzie predné,huby sušené,paprika,Hovädzie mäso
Hovädzie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
Kôprová omáčka recept | - | ||
Zemiakový prívarok s kôprom recept | - | ||
cibuľa červená | 120 | gramov | |
hovädzie predné | 400 | gramov | |
huby sušené | 15 | gramov | |
korenie čierne mleté | ½ | čajovej lyžičky | |
olej slnečnicový | 3 | polievkové lyžice | |
paprika | 150 | gramov | |
paprika červená mletá | 1 | čajová lyžička | |
soľ | 1 | čajová lyžička | |
voda | - |
Recept
1.
cibuľa červená 120 gramov • olej slnečnicový 3 polievkové lyžice
Cibuľu ošúpeme, nadrobno nakrájame a osmažíme na oleji.
3.
Mäso pridáme k cibuli a miešame kým sa zatiahne.
4.
soľ 1 čajová lyžička • korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky • paprika červená mletá 1 čajová lyžička
Prisypeme soľ a koreniny.
8.
Po 45 minútach pridáme huby a papriku k mäsu, podľa potreby dolejeme trošku vody, premiešame...
9.
...a dusíme ďalej do zmäknutia mäsa (približne 45 minút).
Dobrú chuť!