svetvomne.sk

Stejková omáčka s hubami

Jemná smotanová omáčka s omamnou chuťou húb.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
Crème fraîche2polievkové lyžice
Huby sušené5gramov
Korenie biele mletég
Soľg
Voda150mililitrov

1. 

voda 150 ml  huby sušené 5 g

Hrsť sušených húb dáme variť 15 minút s vodou na panvicu. Ak máte nasušené mladé dubáčiky, je to vaše plus.

2. 

soľ  korenie biele mleté  crème fraîche 2 PL

Jemne osolíme, okoreníme a pridáme kyslú smotanu.

3. 

Na jemnom plameni prehrejeme a vymiešame hladkú omáčku s kúskami hríbikov.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť