svetvomne.sk

Stejková omáčka s hubami

    

Jemná smotanová omáčka s omamnou chuťou húb.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
crème fraîche2polievkové lyžice
huby sušené5gramov
korenie biele mleté-
soľ-
voda150mililitrov

1. 

voda 150 mililitrov  huby sušené 5 gramov

Hrsť sušených húb dáme variť 15 minút s vodou na panvicu. Ak máte nasušené mladé dubáčiky, je to vaše plus.

2. 

soľ  korenie biele mleté  crème fraîche 2 polievkové lyžice

Jemne osolíme, okoreníme a pridáme kyslú smotanu.

3. 

Na jemnom plameni prehrejeme a vymiešame hladkú omáčku s kúskami hríbikov.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť