Stejková omáčka s hubami

Jemná smotanová omáčka s omamnou chuťou húb.
recept,fotorecept,huby sušené,crème fraîche,Hovädzie mäso,Bezlepkové
Hovädzie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
crème fraîche | 2 90 | polievkové lyžice kcal | |
huby sušené | 5 7 | gramov kcal | |
korenie biele mleté | 0 ?? | kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
voda | 150 0 | mililitrov kcal |
Recept
1.
voda 150 mililitrov • huby sušené 5 gramov
Hrsť sušených húb dáme variť 15 minút s vodou na panvicu. Ak máte nasušené mladé dubáčiky, je to vaše plus.

2.
soľ • korenie biele mleté • crème fraîche 2 polievkové lyžice
Jemne osolíme, okoreníme a pridáme kyslú smotanu.

3.
Na jemnom plameni prehrejeme a vymiešame hladkú omáčku s kúskami hríbikov.

Dobrú chuť!