Stejková omáčka s hubami
Jemná smotanová omáčka s omamnou chuťou húb.
recept,fotorecept,huby sušené,crème fraîche,Hovädzie mäso,Bezlepkové
Hovädzie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
crème fraîche | 2 | polievkové lyžice | |
huby sušené | 5 | gramov | |
korenie biele mleté | - | ||
soľ | - | ||
voda | 150 | mililitrov |
Recept
1.
voda 150 mililitrov • huby sušené 5 gramov
Hrsť sušených húb dáme variť 15 minút s vodou na panvicu. Ak máte nasušené mladé dubáčiky, je to vaše plus.
2.
soľ • korenie biele mleté • crème fraîche 2 polievkové lyžice
Jemne osolíme, okoreníme a pridáme kyslú smotanu.
3.
Na jemnom plameni prehrejeme a vymiešame hladkú omáčku s kúskami hríbikov.
Dobrú chuť!