Stejková omáčka z dijonskou horčicou
Klasika s kyslo-korenistou chuťou dijonskej horčice na smotane.
recept,fotorecept,horčica dijonská,smotana kyslá (14-18% tuku),Hovädzie mäso,Bezlepkové
Hovädzie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
horčica dijonská | 3 | čajové lyžičky | |
korenie čierne mleté | - | ||
mlieko polotučné 1,5% | ½ | decilitra | |
smotana kyslá (14-18% tuku) | 3 | čajové lyžičky | |
soľ | - |
Recept
1.
horčica dijonská 3 čajové lyžičky • mlieko polotučné 1,5% ½ decilitra • smotana kyslá (14-18% tuku) 3 čajové lyžičky
Na panvici dobre premiešame a krátko povaríme horčicu, mlieko a kyslú smotanu.
Dobrú chuť!