Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
Polievka z hlávkovej kapusty
Karfiolovo šošovicové karí
MÄSOVÉ POLIEVKY
Klasická kuracia polievka
Žltá paradajková polievka
HOVÄDZIE MÄSO
Maďarský držkový guláš
Gazpacho
CESTOVINY
Tuniakové cestoviny
Tekvicové quesadillas
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZÁKUSKY
Banánové krémové rezy s tvarohom
SLANÉ KOLÁČE
Pórový koláč so syrom
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
Bravčové hamburgery
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta v chrumkavej tortile
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Malinová bublanina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť