RECEPTY

Tuniakové cestoviny

Tuniakové cestoviny

Pripravte si vynikajúce cestoviny s konzervovaným tuniakom, sviežim citrónom a kaparmi v domácich podmienkach ako od profesionáneho kuchára niekde v srdci Talianska. Kvalitné suroviny pomôžu dosiahnúť dokonalý výsledok.

recept,fotorecept,cestoviny - Fusilli (špirály),tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave,Cestoviny,Bezlaktózové,Talianska kuchyňa

Cestoviny

Talianska kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cestoviny - Fusilli (špirály)240gramov
citrónová kôra1čajová lyžička
citrónová šťava3polievkové lyžice
kapary2čajové lyžičky
korenie čierne mleté½čajovej lyžičky
olej olivový3polievkové lyžice
tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave100gramov

 

Recept

1. 

cestoviny - Fusilli (špirály) 240 gramov

V slanej vode uvaríme podľa odporúčania výrobcu cestoviny.

V slanej vode uvaríme podľa odporúčania...

2. 

olej olivový 3 polievkové lyžice  tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave 100 gramov

Na miernom plameni začneme restovať konzervovaného tuniaka na olivovom oleji. Snažíme sa vareškou rozdeliť mäso na malé kúsky.

Na miernom plameni začneme restovať...

3. 

citrónová kôra 1 čajová lyžička  citrónová šťava 3 polievkové lyžice  korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky  kapary 2 čajové lyžičky

Zmes dochutíme korením, citrónovou kôrou, šťavou a pridáme kapary.

Zmes dochutíme korením, citrónovou kôrou,...

4. 

Pridáme trochu vody z hrnca v ktorom sa varili cestoviny a dobre premiešame.

Pridáme trochu vody z hrnca v ktorom sa varili...

5. 

Do tuniakovej zmesi jemne ale dôkladne primiešame takmer uvarené cestoviny a chvíľu spoločne dovaríme.

Do tuniakovej zmesi jemne ale dôkladne...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť