svetvomne.sk

Fettuccine s brokolicou

    

Cestoviny s parenou brokolicou a paradajkami v jemnej bazalkovo - petržlenovej omáčke.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 

1. 

cestoviny - Fettuccine 400 gramov  brokolica 500 gramov  maslo 60 gramov  cesnak 2 strúčiky  cibuľka jarná 2 kusy  bazalka  petržlenová vňať  horčica kremžská 2 polievkové lyžice  korenie čierne mleté  voda  soľ

Cestoviny uvaríme v slanej vode a scedíme. Brokolicu umyjeme, rozoberiem na ružičky a uparíme. Do hrnca dáme maslo, pretlačené strúčiky cesnaku, nadrobno pokrájanú cibuľku, nasekanú čerstvú bazalku a petržlenovú vňať, horčicu a štipku mletého čierneho korenia. Zohrejeme, aby sa maslo roztopilo. K maslu pridáme široké rezance s brokolicou, pri miernej teplote opatrne všetko premiešame.

2. 

paradajky cherry

Hotové jedlo ozdobíme rozkrojenými čerešňovými paradajkami.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť