Národné kuchyne▼
Viac▼
MÄSOVÉ POLIEVKY
Klasická kuracia polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zeleninové karbonátky s cuketou
HUBOVÉ POLIEVKY
Rýdziková polievka
CESTOVINY
Špagety all'Amatriciana
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia sekaná s mrkvou
Hubová polievka s čiernou fazuľou
KNEDLE
Žemľová knedľa varená v porcelánovom hrnčeku
SLANÉ KOLÁČE
Slané koláčiky z cereálneho lístkového cesta
Hubová polievka zo sušených húb
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Krúpová polievka so zeleninou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hrášková polievka so strúhaničkou
Mliečna fazuľová polievka
Halušky
Oškvarkové slimáčiky
Fazuľová polievka s párkom
Polievka z veľkej strakatej fazule
Frankfurtská polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčová pečeň na cibuli
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Mrkvovo-kapustový šalát s jogurtom
ZÁKUSKY
Slávnostné jahodové rezy
Nepečené čokoládovo banánové kocky
KURACIE MÄSO
Pečené kuracie stehná so žemľovou plnkou
TORTY
Prekladaná jablková torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť