Národné kuchyne▼
Viac▼
MÄSOVÉ POLIEVKY
Klasická kuracia polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zeleninové karbonátky s cuketou
HUBOVÉ POLIEVKY
Rýdziková polievka
CESTOVINY
Špagety all'Amatriciana
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia sekaná s mrkvou
Hubová polievka s čiernou fazuľou
KNEDLE
Žemľová knedľa varená v porcelánovom hrnčeku
SLANÉ KOLÁČE
Slané koláčiky z cereálneho lístkového cesta
Hubová polievka zo sušených húb
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Krúpová polievka so zeleninou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hrášková polievka so strúhaničkou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Bryndzové tyčinky
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Pečená bravčová roláda
Rýchly tvarohový koláč z lístkového cesta
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
Segedínsky guláš
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť