Národné kuchyne▼
Viac▼
SLANÉ CHUŤOVKY
Oškvarkové pagáčiky
Jurgason — stredná
Zobraziť recept
Silvestrovské oškvarkové pagáčiky
Norika 1 h. 30 min. stredná
SUCHÉ PEČIVO
Kakaovo rumové guličky
Danuška — nízka
Bryndzové tyčinky
Norika 60 min. nízka
Šunková roláda
Dada — stredná
Žabky
Jurgason 1 h. 40 min. stredná
Nivové jednohubky
Dada — nízka
SIRUPY A ČAJE
Višňovo-pomarančový punč
Klasické obložené chlebíčky
Dada 40 min. nízka
MÄSOVÉ POLIEVKY
Silvestrovská kapustnica
Dada 1 h. 30 min. stredná
Gazdovská kapustnica s krúpami
Syrová roláda
Jurgason 30 min. stredná
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Ananásové rezy
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát s majonézou
ŠTRÚDLE
Pudingový závin
Makové krémové rezy
Zemiakovo - syrová omáčka
Uhorkovo paradajkový šalāt so smotanou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
Jablkovo-černicová štrúdľa
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť