RECEPTY

Bublanina

Recepty na vynikajúce bublaniny - sladké koláče, vhodné aj pre začiatočníkov v pečení. Tekuté cesto sa vyleje na plech a do neho naukladá najčastejšie sezónne ovocie. Po upečení cesto nabublá a zostane jemné a chutné.

 

Výsledky vyhľadávania

Obľúbená jemná bublanina so sladučkými figami.
Obľúbená šťavnatá bublanina, tentokrát s broskyňami.
Jednoduchá bublanina plná šťavnatých čučoriedok. Podávame k čaju alebo ku káve.
Jednoduchý a rýchly recept na osviežujúci koláč s ríbezľami a krehkou snehovou penou na vrchu. V ceste je netradične pridaný tvaroh pre zväčšenie množstva a vylepšenie nutričnej hodnoty na porciu.
Šťavnatý koláčik, ktorého úspech tkvie nielen v chuti, ale aj v mimoriadne ľahkej príprave. Pri varení sme použili hrnček o objeme 200 ml a plech o rozmeroch 22x32 cm.
Návod na vylepšenú jahodovú bublaninu pridaním tvarohu podľa osvedčeného klasického receptu.
Úžasne dobrý, jednoduchý a rýchlo pripravený koláčik. Ozaj stojí za vyskúšanie!
Jemná, smotanovo-maslová čerešňová bublanina na francúzsky spôsob.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť