RECEPTY

Broskyňová bublanina

Broskyňová bublanina

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Obľúbená šťavnatá bublanina, tentokrát s broskyňami.

recept,fotorecept,broskyňa,Koláče

Koláče

Kuchtil

Počet porcií

24

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

vysoká

Ingrediencie

Ingrediencie

broskyňa

800

416

gramov

kcal

cukor práškový

140

544

gramov

kcal

cukor práškový

0

??

kcal

kypriaci prášok do pečiva

12

9

gramov

kcal

maslo

0

??

kcal

múka polohrubá

0

??

kcal

múka polohrubá

140

499

gramov

kcal

olej slnečnicový

50

450

mililitrov

kcal

vaječný bielok

8

135

kusov

kcal

vaječný žĺtok

8

456

kusov

kcal

voda

50

0

mililitrov

kcal

 

Recept

1. 

broskyňa 800 gramov

Broskyne odkôstkujeme a pokrájame na plátky.

Broskyne odkôstkujeme a pokrájame na plátky....

2. 

vaječný žĺtok 8 kusov  cukor práškový 140 gramov  voda 50 mililitrov  olej slnečnicový 50 mililitrov

Žĺtky vymiešame s cukrom. Prilejeme a zamiešame najskôr vodu a potom olej.

Žĺtky vymiešame s cukrom. Prilejeme a...

3. 

vaječný bielok 8 kusov  cukor práškový

Do bielkov pridáme lyžičku cukru a vyšľaháme ich do tuha.

Do bielkov pridáme lyžičku cukru a vyšľaháme...

4. 

maslo  múka polohrubá

Väčší plech /42x36cm/ vymastíme maslom a vysypeme múkou.

Väčší plech /42x36cm/ vymastíme maslom a...

5. 

múka polohrubá 140 gramov  kypriaci prášok do pečiva 12 gramov

K vymiešaným žĺtkom primiešame múku s kypriacim práškom,...

K vymiešaným žĺtkom primiešame múku s...

6. 

...pridáme sneh...

...pridáme sneh......

7. 

... a vymiešame nadýchané cesto.

... a vymiešame nadýchané cesto....

8. 

Cesto vylejeme na pripravený plech,...

Cesto vylejeme na pripravený plech,......

9. 

...na husto poukladáme broskyne...

...na husto poukladáme broskyne......

10. 

...a upečieme v rozohriatej rúre na 200 stupňov. Pečieme cca 15 minút. Či je bublanina upečená vyskúšame pomocou špajdle. Špajdľu do cesta zapichneme a po vytiahnutí musí ostať suchá, nelepivá.

...a upečieme v rozohriatej rúre na 200...

11. 

cukor práškový

Vychladenú bublaninu posypeme preosiatym práškovým cukrom a nakrájame na porcie.

Vychladenú bublaninu posypeme preosiatym...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť