svetvomne.sk

Fašiangy

Fašiangy je obdobie od Troch kráľov do Popolcovej stredy a sú prechodom medzi zimou a jarou. Sú časom zábav, plesov, karnevalov a tradične do tohoto obdobia patria aj zabíjačky. Ponúkame typické fašiangové recepty i recepty na zabíjačkové špeciality.

 

Celozrnné šišky

Celozrnné šišky

Šišky, ktoré pri vyprážaní neabsorbujú takmer žiaden olej. Najlepšie sú čerstvé s jahodovým džemom i bez neho.Zobraziť viac

Huspenina

Huspenina

Vynikajúca zimná kolagénová pochúťka, ktorej dlhá príprava stojí za to. Podávame s chlebom, cibuľou a octom.Zobraziť viac

Šišky s džemom

Šišky s džemom

Ľahké nadýchané šišky plnené lekvárom, nielen na čas fašiangov.Zobraziť viac

Šišky od Cilky

Šišky od Cilky

Tradičný recept predávaný z generácie na generáciu.Zobraziť viac

Ovarová polievka

Ovarová polievka

Hustá desiatová polievka. Podávame s chlebom alebo pečivom.Zobraziť viac

Bravčová šunka zo šunkovaru

Bravčová šunka zo šunkovaru

Domáca dusená šunka so 100% obsahom bravčového mäsa, bez konzervantov a ďalších prídavných látok. Šunka má po uvarení prírodnú farbu a chuť vareného mäsa. Je tou najvhodnejšou šunkou pre deti.
Z uvedeného množstva mäsa získame asi 650 g šunky.Zobraziť viac

Tlačenka

Tlačenka

Kilogram tej najlepšej domácej bravčovej tlačenky za ktorej kvalitný obsah sa môžete zaručiť.Zobraziť viac

Domáca bravčová masť a oškvarky

Domáca bravčová masť a oškvarky

Klasická bravčová masť je nenahraditeľná ingrediencia mnohých pokrmov. Jej domáca príprava - vytápanie slaniny na škvarenie - je jednoduchý postup ktorého výsledkom sú čisté, kvalitné produkty - bravčová masť a oškvarky.Zobraziť viac

Tvarohové fánky

Tvarohové fánky

... nielen na fašiangy.Zobraziť viac

Zemiakové šišky s lekvárom

Zemiakové šišky s lekvárom

Nadýchané, jemné a mäkučké šišky zo zemiakového cesta plnené slivkovým lekvárom.Zobraziť viac

Pečené šišky

Pečené šišky

Šišky pečené v rúre sú skvelou voľbou pre každého kto šišky miluje, ale chce si držať líniu. Ponúkame recept na menšie plnené šišky, ktoré sú sladké, nadýchané, zvonku jemne chrumkavé a bez oleja. Tiež ich však nemôžete zjesť na posedenie desať :)Zobraziť viac

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť