Národné kuchyne
Viac
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Dada 2 h. 30 min. stredná
Lokše plnené kačacou pečeňou
Dada — stredná
Pečená kačka na pomarančoch
Dada 2 h. nízka
Kačacie prsia s vínovou omáčkou
Dada 35 min. stredná
Pečené husacie stehná
Zuzka 3 h. nízka
Letná pečená kačica so zeleninovým šalátom
Kačacie pečienky v cibuľovej omáčke
Dada 40 min. stredná
Pečené kačacie krídla
Kačacie prsia na hruškách
Dada 25 min. stredná
Kačacie pečienky na horčici
Pečená kačica na mede s hroznovou omáčkou
Dada — nízka
Kačacie stehná s orechovou plnkou
Dada 1 h. 50 min. stredná
Kačacie prsia s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. stredná
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
Zuzka 40 min. stredná
RIZOTO
Jednoduché kačacie rizoto
Dada 30 min. nízka
Vianočná kačka
Dada 3 h. nízka
Plnená kačica
Dada 3 h. stredná
Kačacie prsia s brusnicovou omáčkou
Michal 30 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Lečo s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť