Kačacie pečienky v cibuľovej omáčke
Šťavnaté kačacie pečienky v sladko-slanej cibuľovej omáčke. Porcie pri servírovaní posypeme sušenými brusnicami, čím sa zvýrazní jemná sladká chuť pokrmu.
recept,fotorecept,cibuľa,kačacia pečeň,Husacie a kačacie mäso,Bezlaktózové
Husacie a kačacie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 500 | gramov | |
kačacia pečeň | 500 | gramov | |
korenie čierne mleté | ½ | čajovej lyžičky | |
masť kačacia | 50 | gramov | |
múka hladká | 2 | polievkové lyžice | |
soľ | 2 | čajové lyžičky | |
voda | 250 | mililitrov |
Recept


3.
Pridáme cibuľu a osmažíme ju do karamelova.

4.
kačacia pečeň 500 gramov • korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky
Kačacie pečienky umyjeme, podľa potreby odblaníme a pridáme k cibuli. Prisypeme korenie, premiešame a 15 minút dusíme pod pokrievkou.


6.
voda 250 mililitrov • soľ 2 čajové lyžičky
...prilejeme vodu a prevaríme. Solíme až tesne pred podávaním.

7.
Podávame s varenými zemiakmi alebo s chlebom.

Dobrú chuť!