Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Polievka z hlávkovej kapusty
MÄSOVÉ POLIEVKY
Klasická kuracia polievka
Jemné cuketové placky so zemiakmi
HOVÄDZIE MÄSO
Maďarský držkový guláš
Zeleninové karbonátky s cuketou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový šalát s kapustou a kápiou
Halušky s kyslou kapustou
Gazpacho
Tekvicové quesadillas
RIZOTO
Hlivové rizoto
Zeleninová polievka
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť