svetvomne.sk

Cibuľa v receptoch

 

Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu

Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu

Hrachový prívarok je najchutnejší s vareným údeným mäsom, posypaný opraženou cibuľou a s čerstvým voňajúcim chlebom.Zobraziť viac

Šampiňónová omáčka s knedľou

Šampiňónová omáčka s knedľou

Hubová omáčka podávaná s knedľou je vynikajúci, rýchly, bezmäsitý obed.Zobraziť viac

Tekvicový prívarok s kôprom

Tekvicový prívarok s kôprom

Klasický letný prívarok. Podávame s varenými zemiakmi, fašírkami, alebo s volským okom.Zobraziť viac

Kapustovo-mrkvový šalát

Kapustovo-mrkvový šalát

Obľúbený klasický šalát zo sparenej kapusty v sladkokyslom náleve. Podávame k pečeným a duseným mäsám.Zobraziť viac

Kelový prívarok so zemiakmi

Kelový prívarok so zemiakmi

Klasický recept na prípravu kelového prívarku z kuchyne našich mám.Zobraziť viac

Kapustový šalát Coleslaw

Kapustový šalát Coleslaw

Obľúbený kapustový šalát s majonézou. Ponúkame veľmi chutný recept na jednu z jeho verzií. Podávame ako prílohu k pokrmom z mäsa. Ocenia ho všetci účastníci vašej domácej oslavy, kedy ho podávame k studeným obloženým misám.Zobraziť viac

Dusená biela kapusta

Dusená biela kapusta

Dusenú hlávkovú kapustu podávame k pečenej kačiči alebo k pečeným bravčovým mäsám. Ak pri jej príprave použitý cukor necháme skaramelizovať bude mať hotový pokrm podľa stupňa karamelizácie vždy inú výslednú farbu.Zobraziť viac

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.Zobraziť viac

Pečená bravčová roláda

Pečená bravčová roláda

Pečená roláda z mletého bravčového mäsa, vo vnútri jemná a na povrchu chrumkavá, plnená varenými vajíčkami.Zobraziť viac

Plnené zapekané rožky

Plnené zapekané rožky

Chutná chrumkavá večera.Zobraziť viac

 

 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť