Národné kuchyne
Viac
KNEDLE
Žemľová knedľa varená v porcelánovom hrnčeku
Dada 40 min. stredná
Domáca žemľová knedľa z parného hrnca
Dada 1 h. 30 min. nízka
Zemiakové knedle
Jurgason — stredná
Karlovarská knedľa
Michal 1 h. 10 min. nízka
Domáca parená knedľa
Zuzka 50 min. nízka
Sliezske zemiakové knedličky
Dada 60 min. stredná
Hubovo-slaninkové knedlíky
Karlovarské toastové knedličky
Michal 45 min. stredná
Jemná parená knedľa
Jurgason 60 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Lečo s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť