svetvomne.sk

Parný hrniec

Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.

 
Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci

Chuťovo zaujímavý pokrm z hydinových párkov a kuracieho mäsa.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Kuracie údené stehná s hrachovým pyré v parnom hrnci

Chutná údená kuracinka v zdravom hrášku.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Tvarohové ovocné knedličky

Recept na prípravu plnených tvarohových gulí v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Jednoduché kuracie prsia s brokolicou

Ľahký recept na prípravu kuracích pŕs v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Ražniči v parnom hrnci

Ražniči bez pridaného tuku.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius na bambusových výhonkoch

Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové rezne so slivkovým lekvárom

Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou

Jednoduchý recept na prípravú kuracích pŕs s hrozienkami a ananásom v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Morský čert s hráškovým pyré

Recept na pikantnú a chutnú prípravu morských rýb. Ako prílohu môžeme podať polentu - kukuričnú kašu.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Morský čert so zeleným pestom

Recept na prípravu morského čerta s pestom a brokolicou v parnom hrnci. Na prípravu uvedeného receptu môžeme použiť aj iný druh morskej ryby.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Morčacie prsia na kukurici s hranolkami a brokolicou

Recept na prípravu morčacieho mäsa v parnom hrnci. Podávame s hranolkami pečenými v rúre.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Čevabčiči v parnom hrnci

Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie nežiadúce nabaľovanie tukov.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové so špagetami

Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Domáca žemľová knedľa z parného hrnca

Ako si pripraviť jednoduchú 600 gramovú knedľu v parnom hrnci

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Hubová zmes s brandy

Čo so sušenými hubami, ktorých nám z minulého roku zostalo veľa.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami

Kuracie stehná v parnom hrnci, zapečené v rúre.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

2 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci

Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Chrumkavé kurča

Aj takto sa dá kurča v parnom hrnci pripraviť. Kurča je chrumkavé a vďaka hlavnej prípravy v parnom hrnci veľmi šťavnaté. Podávame teplé s prílohami, alebo len s pečivom a sterilizovanou uhorkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť