Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.
Ľahký recept na prípravu kuracích pŕs v parnom hrnci.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka
Aj takto sa dá kurča v parnom hrnci pripraviť. Kurča je chrumkavé a vďaka hlavnej prípravy v parnom hrnci veľmi šťavnaté. Podávame teplé s prílohami, alebo len s pečivom a sterilizovanou uhorkou.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
—
Náročnosť
nízka
Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka
Recept na prípravu morčacieho mäsa v parnom hrnci. Podávame s hranolkami pečenými v rúre.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
—
Náročnosť
nízka
Nadýchané sladké buchty sú obľúbenou pochúťkou aj zdrojom energie pre deti a iných maškrtníkov.
Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná
Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou.
Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka
Jednoduchý recept na prípravú kuracích pŕs s hrozienkami a ananásom v parnom hrnci.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka
Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie nežiadúce nabaľovanie tukov.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka
Pri nákupe čerstvých kureniec a ich spracovaní nám často ostávajú chrbáty a krídla. Prípravou rýchlej polievky v parnom hrnci ich výborne zužitkujeme.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka
Recept na prípravu plnených tvarohových gulí v parnom hrnci.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
stredná
Recept na prípravu kuracích pŕs v parnom hrnci.
Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka
Tradičný a najjednoduchší recept na prípravu slivkových guliek v jemnom cestíčku.
Kuchtil
Elenka
Čas prípravy
1 h. 15 min.
Náročnosť
nízka
Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.
Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka
Chutná prílohová knedľa z toastového chleba.
Kuchtil
Michal
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
stredná
Ako si pripraviť jednoduchú 600 gramovú knedľu v parnom hrnci
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
nízka