Národné kuchyne
Viac
Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo zemiakové knedličky v parnom hrnci
Dada — nízka
Ražniči v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
Čevabčiči v parnom hrnci
Dada 40 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca
Dada 15 min. nízka
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rýchla kuracia polievka z parného hrnca
Dada 30 min. nízka
Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Čokoládová ryža v parnom hrnci
Dada 50 min. nízka
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
KURACIE MÄSO
Plnené kuracie rolky v parnom hrnci
Dada 1 h. 30 min. stredná
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové ovocné knedličky
Dada 45 min. stredná
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Brokolicové knedličky s údeninou v parnom hrnci
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
Zemiakové knedličky s točenou
Dada 60 min. stredná
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Michal 45 min. stredná
Parené buchty
Jurgason 60 min. stredná
Slivkové gule so strúhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízka
Domáca parená knedľa
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Hubovo-slaninkové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízka
Karlovarská knedľa
CESTOVINY
Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou
Zuzka 30 min. nízka
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka z parného hrnca
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
Pečené bravčové stehno
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
Vajíčková polievka s mrkvou
Bravčová pečeň na šťave
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vegetariánska plnená paprika
Malinová bublanina
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť