Národné kuchyne
Viac
Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo zemiakové knedličky v parnom hrnci
Dada — nízka
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
KURACIE MÄSO
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
Dada 40 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
SLADKÉ JEDLÁ
Parené buchty
Jurgason 60 min. stredná
Ražniči v parnom hrnci
Chrumkavé kurča
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
Plnené kuracie rolky v parnom hrnci
Dada 1 h. 30 min. stredná
Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rýchla kuracia polievka z parného hrnca
Dada 30 min. nízka
Zemiakové knedličky s točenou
Dada 60 min. stredná
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
Kuracie údené stehná s hrachovým pyré v parnom hrnci
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Čokoládová ryža v parnom hrnci
Dada 50 min. nízka
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Zuzka 30 min. nízka
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová zmes s brandy
Zuzka 25 min. nízka
Tvarohové ovocné knedličky
Dada 45 min. stredná
CESTOVINY
Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Michal 45 min. stredná
Slivkové gule so strúhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Pečené bravčové stehno
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Zemiaková kyslá polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Kurací perkelt
Vajíčková polievka s mrkvou
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Tvarohovo čučoriedkový koláč
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť