Národné kuchyne
Viac
Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo zemiakové knedličky v parnom hrnci
Dada — nízka
SLADKÉ JEDLÁ
Slivkové gule so strúhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízka
Parené buchty
Jurgason 60 min. stredná
KURACIE MÄSO
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
Dada 40 min. nízka
Chrumkavé kurča
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
Plnené kuracie rolky v parnom hrnci
Dada 1 h. 30 min. stredná
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca
Dada 15 min. nízka
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rýchla kuracia polievka z parného hrnca
Dada 30 min. nízka
Ražniči v parnom hrnci
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Tvarohové ovocné knedličky
Dada 45 min. stredná
Zemiakové knedličky s točenou
Dada 60 min. stredná
Brokolicové knedličky s údeninou v parnom hrnci
Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami
Zuzka 25 min. nízka
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
CESTOVINY
Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou
Zuzka 30 min. nízka
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Michal 45 min. stredná
Domáca parená knedľa
Zeleninová polievka
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť