Národné kuchyne▼
Viac▼
Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
Dada 40 min. nízka
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo zemiakové knedličky v parnom hrnci
Dada — nízka
SLADKÉ JEDLÁ
Parené buchty
Jurgason 60 min. stredná
Slivkové gule so strúhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízka
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
Plnené kuracie rolky v parnom hrnci
Dada 1 h. 30 min. stredná
Chrumkavé kurča
Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou
Ražniči v parnom hrnci
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca
Dada 15 min. nízka
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Čokoládová ryža v parnom hrnci
Dada 50 min. nízka
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
Čevabčiči v parnom hrnci
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Dada 60 min. stredná
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Brokolicové knedličky s údeninou v parnom hrnci
Zemiakové knedličky s točenou
Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci
Dada — stredná
CESTOVINY
Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou
Zuzka 30 min. nízka
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Michal 45 min. stredná
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
SUCHÉ PEČIVO
Poľovnícke orechové gombíky
Grilážky
Kolieska s orechovým snehom
ZÁKUSKY
Medové rezy s orechovou grilážou
Kokosovo smotanové rohlíčky
Medvedie labky
Oškvarkové slimáčiky
Piškótová saláma s orechmi a kokosom
Kokosové kolieska
Vanilkové rožky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šampiňónová omáčka s knedľou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť