Národné kuchyne▼
Viac▼
Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.
KURACIE MÄSO
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
Dada 40 min. nízka
Zobraziť recept
SLADKÉ JEDLÁ
Parené buchty
Jurgason 60 min. stredná
Slivkové gule so strúhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo zemiakové knedličky v parnom hrnci
Dada — nízka
Plnené kuracie rolky v parnom hrnci
Dada 1 h. 30 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rýchla kuracia polievka z parného hrnca
Dada 30 min. nízka
Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou
Dada 60 min. nízka
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Ražniči v parnom hrnci
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca
Dada 15 min. nízka
Tvarohové ovocné knedličky
Dada 45 min. stredná
Chrumkavé kurča
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
Brokolicové knedličky s údeninou v parnom hrnci
Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci
CESTOVINY
Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou
Zuzka 30 min. nízka
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
Zemiakové knedličky s točenou
Dada 60 min. stredná
Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami
Zuzka 25 min. nízka
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Michal 45 min. stredná
Domáca parená knedľa
Strapačky s kyslou kapustou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Smotanový hrachový prívarok
Smotanová Hokkaido polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
KOLÁČE
Lekvárový mrežovník
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
Hrachový prívarok s medvedím cesnakom
Zemský tysaj
Linguine s cukrovým hráškom
Losos v zemiakovom cestíčku
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť