Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.
Chuťovo zaujímavý pokrm z hydinových párkov a kuracieho mäsa.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
—
Náročnosť
stredná
Recept na prípravu plnených tvarohových gulí v parnom hrnci.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka
Ľahký recept na prípravu kuracích pŕs v parnom hrnci.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka
Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou.
Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka
Jednoduchý recept na prípravú kuracích pŕs s hrozienkami a ananásom v parnom hrnci.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka
Recept na pikantnú a chutnú prípravu morských rýb. Ako prílohu môžeme podať polentu - kukuričnú kašu.
Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka
Recept na prípravu morského čerta s pestom a brokolicou v parnom hrnci. Na prípravu uvedeného receptu môžeme použiť aj iný druh morskej ryby.
Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka
Recept na prípravu morčacieho mäsa v parnom hrnci. Podávame s hranolkami pečenými v rúre.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
—
Náročnosť
nízka
Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.
Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
25 min.
Náročnosť
nízka
Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie nežiadúce nabaľovanie tukov.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka
Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.
Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka
Ako si pripraviť jednoduchú 600 gramovú knedľu v parnom hrnci
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
nízka
Čo so sušenými hubami, ktorých nám z minulého roku zostalo veľa.
Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
25 min.
Náročnosť
nízka
Kuracie stehná v parnom hrnci, zapečené v rúre.
Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
2 h. 20 min.
Náročnosť
nízka
Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka
Aj takto sa dá kurča v parnom hrnci pripraviť. Kurča je chrumkavé a vďaka hlavnej prípravy v parnom hrnci veľmi šťavnaté. Podávame teplé s prílohami, alebo len s pečivom a sterilizovanou uhorkou.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
—
Náročnosť
nízka