Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.
Aj takto sa dá kurča v parnom hrnci pripraviť. Kurča je chrumkavé a vďaka hlavnej prípravy v parnom hrnci veľmi šťavnaté. Podávame teplé s prílohami, alebo len s pečivom a sterilizovanou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Ľahký recept na prípravu kuracích pŕs v parnom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu plnených tvarohových gulí v parnom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Výborná zeleninová polievka z vývaru, ktorý vznikne v odkvapkávacej nádobe parného hrnca.
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Chutná prílohová knedľa z toastového chleba.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Pri nákupe čerstvých kureniec a ich spracovaní nám často ostávajú chrbáty a krídla. Prípravou rýchlej polievky v parnom hrnci ich výborne zužitkujeme.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Chutná a hutná knedľa s typickou mriežkovanou štruktúrou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu kuracích pŕs v parnom hrnci.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Chutná údená kuracinka v zdravom hrášku.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Chutná a hutná knedľa s typickou mriežkovanou štruktúrou. Vylepšená hubovo-slaninková verzia.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu cestovín v parnom hrnci s krátkym predvarením vo vode.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Chutné domáce zemiakové guľky plnené mäsovou plnkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Príprava ryžovej kaše v parnom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý recept na prípravú kuracích pŕs s hrozienkami a ananásom v parnom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie nežiadúce nabaľovanie tukov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Brokolicové knedličky (gule) pripravené v parnom hrnci sú výbornou zdravou večerou. Podávame teplé, posypané cibuľkou opraženou na olivovom oleji.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu morčacieho mäsa v parnom hrnci. Podávame s hranolkami pečenými v rúre.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Kuracie stehná v parnom hrnci, zapečené v rúre.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
2 h. 20 min.Náročnosť
nízka