RECEPTY

Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca

Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca

Výborná zeleninová polievka z vývaru, ktorý vznikne v odkvapkávacej nádobe parného hrnca.

recept,fotorecept,vývar zeleninový,zelenina mrazená (jarná polievková zmes),Zeleninové polievky,Parný hrniec,Bezlaktózové

Zeleninové polievky

Kuchtil

Počet porcií

3

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

pšeničná krupica (detská dehydrovaná)2polievkové lyžice
vajce slepačie1kus
voda½litra
vývar zeleninový500mililitrov
zelenina mrazená (jarná polievková zmes)200gramov

 

Recept

1. 

vývar zeleninový 500 mililitrov  voda ½ litra  zelenina mrazená (jarná polievková zmes) 200 gramov

Na polievku použijeme vývar, ktorý nám vznikol počas parenia mäsa alebo zeleniny v parnom hrnci. Do hrnca vložíme zeleninu, zalejeme vývarom a vodou. Neprichucujeme, vývar si počas doby parenia stiahol všetky príchute z potravín, ktoré sme parili. Varíme 10 minút.

Na polievku použijeme vývar, ktorý nám vznikol...

2. 

vajce slepačie 1 kus  pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 2 polievkové lyžice

Rozbijeme vajíčko do misky a pomaly do neho pridávame detskú krupicu za stáleho miešania vidličkou. Vznikne polotekuté krupicové cesto, ktoré po chvíľke odstátia zhustne. Do polievky pretrieme halušky, necháme 2 minúty prejsť varom.

Rozbijeme vajíčko do misky a pomaly do neho...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť