Národné kuchyne
Viac
RIZOTO
Hlivové rizoto
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie stehná s orechovou plnkou
Špargľové rizoto
Hubové rizoto s kuriatkami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Bôbová polievka so slaninou
BRAVČOVÉ MÄSO
Pastiersky koláč
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Zeleninová polievka
Zemiakové halušky - strapačky
Fazuľová polievka na sladkokyslo
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
CESTOVINY
Halušky
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Plnená bravčová roláda
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
BÁBOVKY
Trená bábovka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť