Národné kuchyne▼
Viac▼
RIZOTO
Hlivové rizoto
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie stehná s orechovou plnkou
Špargľové rizoto
Hubové rizoto s kuriatkami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Bôbová polievka so slaninou
BRAVČOVÉ MÄSO
Pastiersky koláč
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZÁKUSKY
Banánové krémové rezy s tvarohom
SLANÉ KOLÁČE
Pórový koláč so syrom
Vianočná šošovicová polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
Bravčové hamburgery
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta v chrumkavej tortile
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Malinová bublanina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť