Národné kuchyne
Viac
RIZOTO
Hlivové rizoto
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie stehná s orechovou plnkou
Špargľové rizoto
Hubové rizoto s kuriatkami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Bôbová polievka so slaninou
BRAVČOVÉ MÄSO
Pastiersky koláč
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Lečo s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť