Národné kuchyne▼
Viac▼
RIZOTO
Hlivové rizoto
Dada 40 min. stredná
Zobraziť recept
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie stehná s orechovou plnkou
Dada 1 h. 50 min. stredná
Špargľové rizoto
Michal 30 min. stredná
Hubové rizoto s kuriatkami
Michal 40 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Bôbová polievka so slaninou
Dada — stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Pastiersky koláč
Jurgason 60 min. vysoká
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Michal 2 h. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca
Dada 15 min. nízka
Zeleninová polievka
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka na spôsob držkovej
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Fašírky
KOLÁČE
Babičkin koláč
KURACIE MÄSO
Kuracie po čínsky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí kotlíkový guláš
SUCHÉ PEČIVO
Makové kolieska
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková mini pizza
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Camembert s medvedím cesnakom
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť