Všetky recepty > Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z mäsa > Kuracie mäso
Všetky recepty > Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z mäsa > Kuracie mäso
Kuracie mäso patrí k najmenej kalorickému druhu mäsa. Vyberte si z našich skvelých receptov a pripravte si kuracinku podľa svojej chuti!
Tip aj na nedeľný obed. Recept je energeticky odľahčený použitím jogurtu namiesto sladkej smotany, avšak na chutnosti skutočne netratí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Veľmi chutné kuracie mäso v syrovej omáčke podávame s ryžou zmiešanou so sladkou kukuricou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý recept nenáročný na suroviny a náročný na koreniny.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Lahodné kuracie mäso ochutené marinádou, zapečené so zemiakmi a cibuľkou.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Maslové kurča (Murgh Makhani) je jemne pikantné severoindické jedlo obľúbené po celom svete. Chutné mäso v skvelej omáčke podávame s ryžou, alebo s indickými chlebovými plackmi.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Rýchly a na prípravu nenáročný recept na jemné kuracie mäsko so smotanou a syrom. Vhodnou prílohou môže byť ryža, zemiaky na akýkoľvek spôsob a zelenina.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Kuracie prsia jemne pikantnej chuti, pripravené so zeleninovou zmesou na čínsky spôsob.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Jemné šťavnaté kuracie rezne. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovou oblohou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Šťavnaté kuracie prsia v nadýchanom cesnakovom cestíčku, vypražené do chrumkava.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Šťavnatá, voňavá kuracinka v cibuľkovej omáčke.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúca "sviečková" z kuracieho mäsa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Ľahká diétna kuracina, vhodná nielen pre tých, ktorým vadí pohľad na seba v zrkadle:) Podávame s kôpkou ryže a s kopou zeleninového šalátu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Podávame s varenými zemiakmi, alebo ryžou, podľa chuti aj s čerstvým zeleninovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Jemné a šťavnaté kuracie rezne obalené v nadýchanom zemiakovom cestíčku. Podávame s obľúbenou restovanou alebo surovou zeleninkou.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Nápadité a jednoduché jedlo so zdravou zeleninkou, ktoré lahodí ako ústam, tak aj oku.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý a chutný obed na každý deň.
Kuchtil
NorikaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu nivovej omáčky k cestovinám alebo grilovanému mäsku.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
15 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý recept na šťavnaté kuracie prsia, jemnej cesnakovej chuti, zapečené so syrom.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Lahodné, ľahké soté z kuracieho mäsa, doplnené farebnou a výživnou zeleninou. Vhodnou prílohou môže byť ryža alebo cestoviny.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Klasické pečené kurča s ryžou. Pri servírovaní môžeme ryžu preliať výpekom. Podávame s kompótom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Ľahký a diétny obed po dňoch sviatočných.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Klasické kuracie rezne podávame so zemiakovou kašou, zemiakovým šalátom, ryžou ... alebo len s chlebom a uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka