Kuracie mäso na kurkume
Šťavnatá "Žltá":) kuracina s lákavou jemnou chuťou Indie. Podávame s ryžou.
recept,fotorecept,kuracie stehná horné,korenie kurkuma,Kuracie mäso,Bezlaktózové,Bezlepkové
Kuracie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
Quinoa šalát s čerstvou zeleninou recept | - | ||
korenie kurkuma | 1 | čajová lyžička | |
korenie čierne mleté | ½ | čajovej lyžičky | |
kuracie stehná horné | 4 | kusy | |
olej olivový | 3 | polievkové lyžice | |
soľ | 1 | čajová lyžička |
Recept
2.
olej olivový 3 polievkové lyžice • korenie kurkuma 1 čajová lyžička • korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky
V oleji rozmiešame kurkumu a korenie.
4.
Marinádou natrieme mäso a vložíme do pekáča.
5.
Pekáč uzatvoríme a pri 200 stupňoch pečieme 40 minút.
Dobrú chuť!