svetvomne.sk

Kuracie čertove kúsky

     

Slané a pálivé kuracie kúsky.

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
Cesnak2strúčiky
Chilli pikantná omáčka1čajová lyžička
Kuracie stehná horné8kusov
Olej repkový50mililitrov
Orechy kešu30gramov
Sójová omáčka30mililitrov
Voda200mililitrov
Škrob kukuričný½polivkovej lyžice

1. 

kuracie stehná horné 8 ks  sójová omáčka 30 ml  chilli pikantná omáčka 1 ČL

Kuracie stehná umyjeme a vložíme ich na dve hodiny marinovať do sójovo-chilli omáčky.

2. 

cesnak 2 strúčiky  olej repkový 50 ml

Očistený, na kolieska pokrájaný cesnak opečieme na oleji.

3. 

voda 200 ml

K cesnaku vložíme kuracie kúsky kožou nadol a 10 minút opekáme. Opatrne prevrátime, aby sme neodtrhli chrumkavú kožu, podlejeme vodou a 20 minút dusíme v panvici zakryté.

4. 

škrob kukuričný ½ PL  orechy kešu 30 g

Do omáčky pridáme trochu maizeny, premiešame a hotové kuracie posypeme kúskami kešu orechov.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť