Kuracie čertove kúsky

Slané a pálivé kuracie kúsky.
recept,fotorecept,kuracie stehná horné,Kuracie mäso,Bezlaktózové,Bezlepkové
Kuracie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak | 2 11 | strúčiky kcal | |
chilli pikantná omáčka | 1 5 | čajová lyžička kcal | |
kuracie stehná horné | 8 ?? | kusov kcal | |
olej repkový | 50 450 | mililitrov kcal | |
orechy kešu | 30 173 | gramov kcal | |
sójová omáčka | 30 42 | mililitrov kcal | |
voda | 200 0 | mililitrov kcal | |
škrob kukuričný | ½ 28 | polievkovej lyžice kcal |
Recept
1.
kuracie stehná horné 8 kusov • sójová omáčka 30 mililitrov • chilli pikantná omáčka 1 čajová lyžička
Kuracie stehná umyjeme a vložíme ich na dve hodiny marinovať do sójovo-chilli omáčky.

2.
cesnak 2 strúčiky • olej repkový 50 mililitrov
Očistený, na kolieska pokrájaný cesnak opečieme na oleji.

3.
voda 200 mililitrov
K cesnaku vložíme kuracie kúsky kožou nadol a 10 minút opekáme. Opatrne prevrátime, aby sme neodtrhli chrumkavú kožu, podlejeme vodou a 20 minút dusíme v panvici zakryté.

4.
škrob kukuričný ½ polievkovej lyžice • orechy kešu 30 gramov
Do omáčky pridáme trochu maizeny, premiešame a hotové kuracie posypeme kúskami kešu orechov.

Dobrú chuť!