svetvomne.sk

Kuracie čertove kúsky

    

Slané a pálivé kuracie kúsky.

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
cesnak2strúčiky
chilli pikantná omáčka1čajová lyžička
kuracie stehná horné8kusov
olej repkový50mililitrov
orechy kešu30gramov
sójová omáčka30mililitrov
voda200mililitrov
škrob kukuričný½polievkovej lyžice

1. 

kuracie stehná horné 8 kusov  sójová omáčka 30 mililitrov  chilli pikantná omáčka 1 čajová lyžička

Kuracie stehná umyjeme a vložíme ich na dve hodiny marinovať do sójovo-chilli omáčky.

2. 

cesnak 2 strúčiky  olej repkový 50 mililitrov

Očistený, na kolieska pokrájaný cesnak opečieme na oleji.

3. 

voda 200 mililitrov

K cesnaku vložíme kuracie kúsky kožou nadol a 10 minút opekáme. Opatrne prevrátime, aby sme neodtrhli chrumkavú kožu, podlejeme vodou a 20 minút dusíme v panvici zakryté.

4. 

škrob kukuričný ½ polievkovej lyžice  orechy kešu 30 gramov

Do omáčky pridáme trochu maizeny, premiešame a hotové kuracie posypeme kúskami kešu orechov.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť