Národné kuchyne
Viac
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Jemné cuketové placky so zemiakmi
Zeleninové karbonátky s cuketou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
Zemiakové placky s pórom
SLADKÉ JEDLÁ
Nekysnuté jogurtové šišky
Pečené zeleninové guľôčky
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
Fašírky z červenej kapusty
MORČACIE MÄSO
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
BÁBOVKY
Ananásová bábovka
Smažený koreň lotosu
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Zemiaková kyslá polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Kurací perkelt
Vajíčková polievka s mrkvou
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Tvarohovo čučoriedkový koláč
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť