Národné kuchyne
Viac
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Jemné cuketové placky so zemiakmi
Zeleninové karbonátky s cuketou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
Zemiakové placky s pórom
SLADKÉ JEDLÁ
Nekysnuté jogurtové šišky
Pečené zeleninové guľôčky
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
Fašírky z červenej kapusty
MORČACIE MÄSO
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
BÁBOVKY
Ananásová bábovka
Smažený koreň lotosu
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Orechové a makové rožteky
Hubová praženica z masliakov
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Jesenná zeleninová polievka
ZÁKUSKY
Banánové krémové rezy s tvarohom
Šošovicový prívarok
ROLÁDY
Štafetky
Nepečené čokoládovo banánové kocky
Vianočná šošovicová polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Babičkine úhrabky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť