Národné kuchyne
Viac
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Jemné cuketové placky so zemiakmi
Zeleninové karbonátky s cuketou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
Zemiakové placky s pórom
SLADKÉ JEDLÁ
Nekysnuté jogurtové šišky
Pečené zeleninové guľôčky
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
Fašírky z červenej kapusty
MORČACIE MÄSO
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
BÁBOVKY
Ananásová bábovka
Smažený koreň lotosu
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Hubová praženica z masliakov
Fašírka s vajcom
Vyprážaná bedľa v cestíčku
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
HUBOVÉ POLIEVKY
Polievka z lesnej huby kučierky
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Ananásové rezy
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť