svetvomne.sk

Fašírky z červenej kapusty

    

Skvelé kapustové kofty inšpirované indickou kuchyňou. Podávame so zeleninovým prívarkom, ryžou, alebo chlebom.

Kuchtil

Počet porcií

30

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 

 

 
 
kapusta hlávková červená800gramov
korenie rasca mletá½čajovej lyžičky
múka hladká150gramov
olej repkový-

1. 

kapusta hlávková červená 800 gramov

Kapustu umyjeme a najemno postrúhame. Posypeme soľou a necháme 30 minút postáť.

2. 

Kapustu dobre vyžmýkame a vodu scedíme.

3. 

múka hladká 150 gramov  korenie rasca mletá ½ čajovej lyžičky

Do kapusty prisypeme múku a pridáme rascu. Dobre premiešame.

4. 

Zo zmesy tvoríme menšie guľôčky.

5. 

olej repkový

Tie smažíme, za občasného pretočenia, v horúcom oleji 6-8 minút.

6. 

Vysmažené fašírky vyberáme z oleja a kladieme ich na papierovú kuchynskú utierku.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť