RECEPTY

Parížsky krém s čokoládou

Parížsky krém s čokoládou

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Trvanlivý krém na zákusky, torty, do rolád, na orechové rožteky či ako plnka do tortových oblátok...

recept,fotorecept,smotana na šľahanie (30-33% tuku),čokoláda na varenie 55%,Nezaradené sladké recepty,Bezlepkové

Nezaradené sladké recepty

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

cukor práškový

200

776

gramov

kcal

maslo

200

1468

gramov

kcal

smotana na šľahanie (30-33% tuku)

200

622

mililitrov

kcal

čokoláda na varenie 55%

200

1002

gramov

kcal

 

Recept

1. 

smotana na šľahanie (30-33% tuku) 200 mililitrov  čokoláda na varenie 55% 200 gramov

Smotanu zohrejeme (nevaríme) a rozpustíme v nej čokoládu.

Smotanu zohrejeme (nevaríme) a rozpustíme v nej...

2. 

Necháme vychladnúť.

Necháme vychladnúť....

3. 

maslo 200 gramov  cukor práškový 200 gramov

Maslo, zohriate na izbovú teplotu, vyšľaháme dohladka s cukrom.

Maslo, zohriate na izbovú teplotu, vyšľaháme...

4. 

Pomaly prilievame vychladnutú rozpustenú čokoládu a šľaháme elektrickým šľahačom...

Pomaly prilievame vychladnutú rozpustenú...

5. 

...až nám vznikne nadýchaný svetločokoládový krém. Pozor na prešľahanie.

...až nám vznikne nadýchaný...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť