RECEPTY

Parížsky krém s čokoládou

Parížsky krém s čokoládou

Trvanlivý krém na zákusky, torty, do rolád, na orechové rožteky či ako plnka do tortových oblátok...

recept,fotorecept,smotana na šľahanie (30-33% tuku),čokoláda na varenie 55%,Nezaradené sladké recepty,Bezlepkové

Nezaradené sladké recepty

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cukor práškový200gramov
maslo200gramov
smotana na šľahanie (30-33% tuku)200mililitrov
čokoláda na varenie 55%200gramov

 

Recept

1. 

smotana na šľahanie (30-33% tuku) 200 mililitrov  čokoláda na varenie 55% 200 gramov

Smotanu zohrejeme (nevaríme) a rozpustíme v nej čokoládu.

2. 

Necháme vychladnúť.

3. 

maslo 200 gramov  cukor práškový 200 gramov

Maslo, zohriate na izbovú teplotu, vyšľaháme dohladka s cukrom.

4. 

Pomaly prilievame vychladnutú rozpustenú čokoládu a šľaháme elektrickým šľahačom...

5. 

...až nám vznikne nadýchaný svetločokoládový krém. Pozor na prešľahanie.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies