svetvomne.sk

Parížsky krém s čokoládou

Trvanlivý krém na zákusky, torty, do rolád, na orechové rožteky či ako plnka do tortových oblátok...

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 

1. 

smotana na šľahanie (30-33% tuku) 200 ml  čokoláda na varenie 55% 200 g

Smotanu zohrejeme (nevaríme) a rozpustíme v nej čokoládu.

2. 

Necháme vychladnúť.

3. 

maslo 200 g  cukor práškový 200 g

Maslo, zohriate na izbovú teplotu, vyšľaháme dohladka s cukrom.

4. 

Pomaly prilievame vychladnutú rozpustenú čokoládu a šľaháme elektrickým šľahačom...

5. 

...až nám vznikne nadýchaný svetločokoládový krém. Pozor na prešľahanie.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť