Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
Polievka z hlávkovej kapusty
Hrejivá zeleninová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok z červenej šošovice s medvedím cesnakom
Fašírky z červenej kapusty
MORČACIE MÄSO
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Pečená prílohová kapusta
Hliva v kurkumovej omáčke
Zeleninová polievka s červenou šošovicou
Vajíčková polievka s mrkvou
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečená bravčová roláda
KURACIE MÄSO
Pečené kurča s ryžou
Oškvarkové slimáčiky
ZÁKUSKY
Krémové rezy s mascarpone
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Linecké kávové tortičky
Kokosky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť