Národné kuchyne
Viac
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
Polievka z hlávkovej kapusty
Hrejivá zeleninová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok z červenej šošovice s medvedím cesnakom
Fašírky z červenej kapusty
MORČACIE MÄSO
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Pečená prílohová kapusta
Hliva v kurkumovej omáčke
Zeleninová polievka s červenou šošovicou
Vajíčková polievka s mrkvou
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Lečo s vajcom
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť