RECEPTY

Bravčové so špagetami

Bravčové so špagetami

Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.

recept,fotorecept,bravčové karé,cestoviny - Špagety,fazuľové struky zelené mrazené,Bravčové mäso,Parný hrniec,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové karé300gramov
cestoviny - Špagety300gramov
chren sterilizovaný1čajová lyžička
fazuľové struky zelené mrazené300gramov
horčica kremžská3čajové lyžičky
korenie čierne mleté-
soľ-
voda1liter

 

Recept

1. 

bravčové karé 300 gramov  cestoviny - Špagety 300 gramov  soľ  korenie čierne mleté  chren sterilizovaný 1 čajová lyžička  horčica kremžská 3 čajové lyžičky  voda 1 liter

Do veľkého hrnca dáme variť vodu na cestoviny. Vodu osolíme štipkou soli. Bravčové mäso nakrájame na menšie kúsky, posolíme a okoreníme. Chren zmiešame s kremžskou horčicou. Takto pripravenou zmesou potrieme kúsky bravčového mäsa.

Do veľkého hrnca dáme variť vodu na cestoviny....

2. 

Mäso na panvičke bez oleja z jednej a druhej strany rýchlo opražíme, aby sa zatiahlo. Do vriacej vody v hrnci dáme špagety, varíme ich do zmäknutia. Počas varenia špagiet si pripravíme parný hrniec. Do spodnej parnej nádoby parného hrnca vložíme orestované kúsky bravčového mäsa.

Mäso na panvičke bez oleja z jednej a druhej...

3. 

fazuľové struky zelené mrazené 300 gramov

Do vrchnej parnej nádoby nasypeme pripravené mrazené zelené struky. Všetko spolu paríme 20 minút. Cestoviny podávame teplé, posypané kúskami bravčoviny a strukmi zelených fazuliek.

Do vrchnej parnej nádoby nasypeme pripravené...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť