Bravčové so špagetami
Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.
recept,fotorecept,bravčové karé,cestoviny - Špagety,fazuľové struky zelené mrazené,Bravčové mäso,Parný hrniec,Bezlaktózové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové karé | 300 | gramov | |
cestoviny - Špagety | 300 | gramov | |
chren sterilizovaný | 1 | čajová lyžička | |
fazuľové struky zelené mrazené | 300 | gramov | |
horčica kremžská | 3 | čajové lyžičky | |
korenie čierne mleté | - | ||
soľ | - | ||
voda | 1 | liter |
Recept
1.
bravčové karé 300 gramov • cestoviny - Špagety 300 gramov • soľ • korenie čierne mleté • chren sterilizovaný 1 čajová lyžička • horčica kremžská 3 čajové lyžičky • voda 1 liter
Do veľkého hrnca dáme variť vodu na cestoviny. Vodu osolíme štipkou soli. Bravčové mäso nakrájame na menšie kúsky, posolíme a okoreníme. Chren zmiešame s kremžskou horčicou. Takto pripravenou zmesou potrieme kúsky bravčového mäsa.
2.
Mäso na panvičke bez oleja z jednej a druhej strany rýchlo opražíme, aby sa zatiahlo. Do vriacej vody v hrnci dáme špagety, varíme ich do zmäknutia. Počas varenia špagiet si pripravíme parný hrniec. Do spodnej parnej nádoby parného hrnca vložíme orestované kúsky bravčového mäsa.
3.
fazuľové struky zelené mrazené 300 gramov
Do vrchnej parnej nádoby nasypeme pripravené mrazené zelené struky. Všetko spolu paríme 20 minút. Cestoviny podávame teplé, posypané kúskami bravčoviny a strukmi zelených fazuliek.
Dobrú chuť!