Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Smotanový kelový prívarok s bravčovým
Bravčové na hubách
Bravčové závitky so sušenými marhuľami
Pečené karé so slivkami
Marinované bravčové steaky so slaninou
Marinované bravčové mäso na rukole
Dusené bravčové na hríboch
Klasické bravčové rezne
Bravčové rezne na bielom víne
Bravčové so špagetami
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Ražniči v parnom hrnci
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
Krehké linecké pečivo
Orechové kolieska
Makové kolieska
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Mäkké medovníčky
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Chrumkavé podkovičky z kapra
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Zapečené kuracie prsia s kyslou kapustou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážané šampiňóny v cestíčku
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť