Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Smotanový kelový prívarok s bravčovým
Bravčové na hubách
Bravčové závitky so sušenými marhuľami
Pečené karé so slivkami
Marinované bravčové steaky so slaninou
Marinované bravčové mäso na rukole
Dusené bravčové na hríboch
Klasické bravčové rezne
Bravčové rezne na bielom víne
Bravčové so špagetami
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Ražniči v parnom hrnci
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť