Tvarohové lievance

Sýte chutné lievančeky podávame poliate medom a posypané nasekanými vlašskými orechmi. Nič vám nebráni natrieť si na ne džem :)
recept,fotorecept,tvaroh jemný mäkký,Sladké jedlá,Raňajky
Sladké jedlá
Ingrediencie
Ingrediencie
med | 1 50 | polievková lyžica kcal | |
med | 0 ?? | kcal | |
mlieko polotučné 1,5% | 150 72 | mililitrov kcal | |
múka hladká | 150 521 | gramov kcal | |
olej repkový | 0 ?? | kcal | |
orechy vlašské | 0 ?? | kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
tvaroh jemný mäkký | 250 298 | gramov kcal | |
vajce slepačie | 2 176 | kusy kcal |
Recept
1.
vajce slepačie 2 kusy • med 1 polievková lyžica • tvaroh jemný mäkký 250 gramov
Vajíčka vymiešame s medom. Vmiešame tvaroh.




5.
...z oboch strán upečieme.

6.
Horúce lievance vyberáme na papierovú kuchynskú utierku, prikryjeme druhým kúskom utierky a na ňu kladieme ďalšie lievance. Takto pokračujeme do upečenia všetkých lievancov.


Dobrú chuť!