Tvarohové lievance

Sýte chutné lievančeky podávame poliate medom a posypané nasekanými vlašskými orechmi. Nič vám nebráni natrieť si na ne džem :)
recept,fotorecept,tvaroh jemný mäkký,Sladké jedlá,Raňajky
Sladké jedlá
Ingrediencie
Ingrediencie
| med | 1 50 | polievková lyžica kcal | |
| med | 0 ?? | kcal | |
| mlieko polotučné 1,5% | 150 72 | mililitrov kcal | |
| múka hladká | 150 521 | gramov kcal | |
| olej repkový | 0 ?? | kcal | |
| orechy vlašské | 0 ?? | kcal | |
| soľ | 0 ?? | kcal | |
| tvaroh jemný mäkký | 250 298 | gramov kcal | |
| vajce slepačie | 2 176 | kusy kcal | 
Recept
1.
vajce slepačie 2 kusy • med 1 polievková lyžica • tvaroh jemný mäkký 250 gramov
Vajíčka vymiešame s medom. Vmiešame tvaroh.




5.
...z oboch strán upečieme.

6.
Horúce lievance vyberáme na papierovú kuchynskú utierku, prikryjeme druhým kúskom utierky a na ňu kladieme ďalšie lievance. Takto pokračujeme do upečenia všetkých lievancov.


Dobrú chuť!
























